Tento holandský kozí syr (s chráneným zemepisným označením) je špecialitou s jedinečným charakterom. Je to polotvrdý syr s jemnou chuťou, obohatenou o lahodnú kombináciu petržlenovej vňate a cesnaku. Vynikajúci je na chlebe alebo ako snack k nápojom.
Kaltbach Creamy
Tento polomäkký švajčiarsky syr má vďaka extra porcii smotany obzvlášť krémovú textúru, ktorá sa rozplýva v ústach, doplnená je pikantnou arómou z pieskovcových jaskýň Kaltbach. Vďaka svojej tmavohnedej prírodnej kôrke a luxusnej textúre je jasné, že tento syr patrí do rodiny Kaltbachov.
Tento polomäkký švajčiarsky syr má vďaka extra porcii smotany obzvlášť krémovú textúru, ktorá sa rozplýva v ústach, doplnená je pikantnou arómou z pieskovcových jaskýň Kaltbach. Vďaka svojej tmavohnedej prírodnej kôrke a luxusnej textúre je jasné, že tento syr patrí do rodiny Kaltbachov.
Zloženie: pasterizované kravské mlieko, bakteriálne kultúry, mikrobiálne syridlo, soľ. Obsah tuku v sušine min. 56%.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1640kJ/394kcal, tuky 34g (z toho mastné kyseliny: nasýtené 20,4g, mononenasýtené 8g, polynenasýtené 1,7g; transmastné kyseliny 1,5g), sacharidy 1g, bielkoviny 21g, soľ 1,8g, sodík 710 mg, vápnik 643mg, cholesterol 102mg.
Udržujte v suchu a chlade. Vyrobené vo Švajčiarsku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Švajčiarsko
- Úprava
- Pasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Doba zrenia
- 4 mesiace
- Tuk
- 60%