Čerstvý kozí syr vyrábaný podľa tradičných stáročných receptúr. Jeho chuť je svieža a čistá a vďaka jeho krehkej štruktúre je ideálny na mrvenie - napríklad do šalátov. Perfektná prísada, ktorá má široké spôsoby využitia.
Čerstvý kozí syr vyrábaný podľa tradičných stáročných receptúr. Jeho chuť je svieža a čistá a vďaka jeho krehkej štruktúre je ideálny na mrvenie - napríklad do šalátov. Perfektná prísada, ktorá má široké spôsoby využitia. Zloženie: pasterizované kozie mlieko, citrusová vláknina, soľ, konzervant: E202 - sorban draselný, štartér, mikrobiálne syridlo. Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza. Nutričné informácie na 100g: energia 1145kJ/276kcal, tuky 23g (z toho nasýtené mastné kyseliny 14,7g), sacharidy 2g (z toho cukry 2g), biekoviny 14,9g, soľ 0,99g. Udržujte v suchu a chlade. Vyrobené v Holandsku.
Dozrel k dokonalosti v bývalých muničných bunkroch v dedine Daarle v Twente. Príjemne štipľavý, no zároveň krémový a s jemne sladkou doznievajúcou chuťou.
Syr Regal Bourguignon je mäkký krémový syr z Burgundska intenzívnej, aromatickej chuti, ktorá je umocnená pridaním čiernej hľuzovky. Toto spojenie z neho robí lahodnú pochúťku so zvodným charakterom.
Farma, kde sa pestujú mandle Almondeli Marconas, je malá rodinná prevádzka, nachádzajúca sa medzi Alicante a Murciou v Španielsku. Podnebie je tu v lete veľmi horúce a v zime suché - táto klíma je ideálna na vytvorenie krásnej maslovej, chrumkavej a sladkej dužiny mandlí Marcona. Orechy sa vyprážajú v slnečnicovom oleji a hojne sa posypú morskou soľou.
Colosso je tvrdý, veľký syr z mlieka drsného, ale zároveň tak rozkošného vodného byvola. Byvolie mlieko obsahuje oveľa viac tuku a bielkovín než kravské mlieko. Vďaka tomu je tento syr s modrou flórou taký úžasný. Zvetraná kôrka má svetlooranžovo-hnedú farbu s bielo-sivým zákalom plesne. Vôňa výrazne pripomína trávu, čpavok, huby a karamel. Pod kôrkou je syr slonovinovej farby s jemne rozptýlenými žilkami modrej plesne s obzvlášť krémovou textúrou, tu a tam sú prítomné kryštáliky. Chuť je sofistikovaná a komplexná. Najprv ucítite plnú, smotanovú chuť, fondán, orechy a huby, postupne sa chuť v ústach rozvíja, aby bola v závere intenzívna a dlho pikantná, slaná, s korenistými tónmi modrej flóry.
Tieto karamelky sa vyrábajú s pridaním slaného masla v cukrárni Niniche v Quiberone v Bretónsku. Neodolateľne bohatá rovnováha sladkého karamelu a voňavej morskej soli.
Naozaj neodolateľné a rozplývajúce sa na jazyku. Vyskúšajte!
Jej chuť je bohatšia, silnejšia a plnšia ako pri zrelej goude, ale decentnejšia ako pri extra zrelej. V tomto štádiu zrenia mliečne bielkoviny ešte nevytvorili kryštály, takže syr sa stále ľahko krája.
Toto lahodné čatní je vyrobené podľa jednoduchého receptu z jabĺk, korenia a trochy bieleho vínneho octu. Bezvýhradne si zaslúži svoje miesto na sviatočnom stole pri akýchkoľvek príležitostiach. Je perfektnou dvojicou k foie gras.
Dip, vyrobený vo Francúzsku, najlepšie chutí v kombinácii s ovčími syrmi. Už od roku 1966 známa francúzska spoločnosť Saveurs Fruits využíva unikátnu metódu šetrného varenia vo vákuu pri nízkej teplote, ktorá umožňuje zachovať lepšiu organoleptickú kvalitu ovocia (textúra, príchute a farby), ako aj prítomnosť kúskov ovocia. Sú skutočnými odborníkmi v oblasti výberu najvhodnejšieho ovocia na výrobu džemov a ovocných výrobkov. Všetky plody sú starostlivo vyberané podľa kritérií čerstvosti, zrelosti, chuti a ďalších veľmi presných špecifikácií. So svojou ponukou viac ako 20 druhov ovocia prinášajú najširší sortiment BIO produktov na trhu džemov a ovocných výrobkov.
Tento holandský kozí syr (s chráneným zemepisným označením) je špecialitou s jedinečným charakterom. Je to polotvrdý syr s jemnou chuťou, obohatenou o lahodnú kombináciu petržlenovej vňate a cesnaku. Vynikajúci je na chlebe alebo ako snack k nápojom.
Saint Julien Fourre Noix je tavený syr ochutený mletými orechmi, preto má jemnú sladkú chuť s veľmi príjemným charakterom, čo z neho robí obľúbený dezertný syr.
Švajčiarsky Toggenburger Sonntagskäse sa vyrába v malej dedinke. Počas doby zrenia, minimálne 6 mesiacov, sa syr premyje jemným bylinkovým záparom. Zrenie prebieha v dozrievacích pivniciach pod syrárňou. Toggenburger Sonntagskäse sa pripravuje podľa receptúry starej viac ako 100 rokov.
Tento vláčny bezlepkový koláčik je úplne bez múky a je jednoducho neodolateľný vďaka lahodnej, vzdušnej konzistencii a výnimočnej chuti. Vďaka svojmu zloženiu je vhodný aj pre rôzne diéty. Jeho jedinečné balenie zaručuje dlhú trvanlivosť, takže si ho môžete kedykoľvek vychutnať buď samotný, alebo s coulis, sorbetom či ovocným šalátom. Na prípravu netreba už nič... Hneď po vybratí z krabice je pripravený na zjedenie. Či už ako dezert alebo ako popoludňajšie občerstvenie, navyše môžete sa rozdeliť aj s priateľmi! Veľkou výhodou je praktické balenie - táto dobrota je zabalená v hliníkovom obale, čo znamená, že si ju môžete vziať kamkoľvek chcete a zároveň sú zachované všetky chute a jemnosť tejto pochúťky na dlhý čas!
Gazdovský syr, ktorý farmár vyrába podľa tajnej receptúry s čiernymi hľuzovkami, ktoré získavajú v talianskych lesoch Sibillini. Syry zrejú na drevených policiach minimálne 8 týždňov.