Košík

Plnený husací krk s Foie gras 200 g

21,70 €
S DPH
Husací krk plnený kačacou pečeňou Foie gras - zázrak, ktorý vytvorili bratia Danosovci v Dordogne, krajine pôvodu mnohých tradičných kačacích receptov.
Množstvo

Husací krk plnený kačacou pečeňou Foie gras - zázrak, ktorý vytvorili bratia Danosovci v Dordogne, krajine pôvodu mnohých tradičných kačacích receptov.
Zloženie: bravčové mäso (pôvodom z Francúzska), 20% husací krk (pôvodom z Francúzska), 20% kačacia pečeň, vajcia, voda, soľ, cukor, korenie.
Alergény: vajcia.
Nutričné informácie na 100g: energia 1667kJ/3404kcal, tuky 240,0g (z toho nasýtené mastné kyseliny 15,0g), bielkoviny 11,0g, sacharidy 0,0g (z toho cukry 0,0g), soľ 1,0g.
Skladujte v suchu a chlade. Vyrobené vo Francúzsku.
Hmotnosť: 200g
1587

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Dostupnosť: Vypredané

Gillot Camembert (CHOP) je výnimočný syr vyrobený v súlade s tradíciami predkov majstrov výrobcov syra. Každý syr je vyrobený zo surového mlieka zozbieraného od producentov na pastvinách v Normandii.

Der scharfe Maxx

4,40 €
Dostupnosť: Vypredané

Temperamentný, pikantný a rozplývajúci sa na jazyku – taký je „Der scharfe Maxx“. Bochníky syra sú uložené v špeciálne klimatizovanej pivnici počas piatich mesiacov. Počas tejto doby zrenia sa v syre rozvinú charakteristické arómy, ktoré si podmania vaše chuťové poháriky. Tento syr má odvahu byť rebelskejší než ktorýkoľvek iný vo Švajčiarsku, a to aj napriek svojej priamočiarej povahe. „Der schafre Maxx“ roky získaval medaily na svetových súťažiach syrov. Objavte jeho jedinečnú chuť a lákavo jemnú štruktúru priamo na vašom jazyku.

Dostupnosť: 1000 Na sklade

Tento dokonale vyzretý holandský kozí syr je plný chuti, lahodný, so sviežim charakterom a bohatou chuťou. Naozajstná lahôdka pre skutočných labužníkov.

Emmental AOP

3,40 €
Dostupnosť: 998 Na sklade

Švajčiarsky Emmentaler (AOP) zrel najmenej štyri mesiace. Jeho elastická textúra nádherne harmonizuje s jeho jemnou, sladkou a orieškovou chuťou.

Oštiepok

3,10 €
Dostupnosť: Vypredané

Polotvrdý, nezrejúci, plnotučný parený slaný syr vyrobený z ovčieho mlieka.

Roche Baron 550 g

19,25 €
Dostupnosť: Vypredané

RocheBaron je lahodný dezertný syr, ale tiež ideálny na kulinárske účely. Jemný plesňový syr s príjemne krémovou textúrou a jedlou kôrkou pokrytou vrstvou popola.

Dostupnosť: Vypredané

Extra vyzretá verzia klasického Appenzelleru, ktorý pochádza zo švajčiarskej horskej oblasti Appenzell a má vyše 700-ročnú tradíciu. Počas zrenia, ktoré trvá minimálne 6 mesiacov, sa na omývanie syra používa unikátny bylinkovo-soľný nálev s tajnou receptúrou, ktorý dodáva syru jedinečnú robustnú chuť s ovocnými tónmi a špecifickou pikantnou chuť, ktorá sa zrením zintenzívňuje. Pri jeho výrobe sa používa čerstvé surové mlieko od kráv, ktoré sa pasú na prísne vymedzených horských pastvinách. Vychutnáte si ho na syrovom tanieri aj ako fondue.

Brie kozí

3,10 €
Dostupnosť: 1000 Na sklade

Lahodne jemný syr Brie z čistého kozieho mlieka. Jeho biela kôrka je jedlá, chutí jemne, mliečne, príjemne krémovo. Tento syr si vychutnáte na toaste alebo na syrovom tanieri.

Gouda Royal Blue

2,89 €
Dostupnosť: 1000 Na sklade

Autentický holandský syr gouda. "Kráľovská modrá gouda" má bohatú a pikantnú chuť, zároveň ucítite aj trochu sladkosti. Príjemná a jedinečná chuť, ktorá stojí za vyskúšanie. So svojimi veľkými slanými kryštálmi je tento zrelý syr absolútnou nevyhnutnosťou pre všetkých milovníkov syrov. Je považovaný za pochúťku a je vysoko cenený medzi znalcami syra. Najlepšie si syr vychutnáte len tak sám o sebe, prípadne so sendvičom.

Dostupnosť: Vypredané

Darčekový poukaz je možné využiť na nákup tovaru v predajni CheeseBoard, Kollárova 18A, 902 01 Pezinok.

Hodnotu poukazu alebo časť hodnoty poukazu nie je možné vymeniť za hotovosť.

Doba platnosti poukazu je 3 mesiace od zakúpenia.



Samostatne zakúpené poukazy v hodnote 30 € a 50 € budú zaslané poštou doporučene v cene 3,10 €.

Samostatne zakúpené poukazy v hodnote 100 € a 200 € budú zaslané poštou doporučene bezplatne.

Dostupnosť: 10 Na sklade
Dip sa konzumuje priamo so syrom, na chrumkavej bagete alebo na čerstvom, horúcom kúsku toastu. Výrobca Folies Fromages – Guillaume a Lesgards pripravil šesť receptov, ktorých cieľom je pridať iný rozmer spôsobu, akým sa dá vychutnať syr. Recepty sú založené na tradícii a spoliehajú sa na maximálne využitie protichodných, no zároveň vzájomne sa dopĺňajúcich chutí. Vyrábajú sa remeselným spôsobom v Pyrenejách. Svetlé figy sú dokonalým spoločníkom k lahodným kozím syrom. Pár hrozienok a ľahký dotyk bobkového listu dopĺňa túto zmes, ktorá je plná slnka a chutí horúcej južnej pahorkatiny.
Dostupnosť: Vypredané

Názov tohto belgickeho syra pochádza z miestnej legendy o škriatkoch, ktorí vraj kedysi žili neďaleko mesta Liège v jaskyniach, kde strážili svoje poklady. Ide o chutný dezertný syr s jedlou červenkastou kôrkou a výrazne aromatickým charakterom. Cítiť z neho vôňu húb a podrastu. Jeho aromatická, lahodná chuť a krémová textúra sa Vám rozplynie na jazyku. Vychutnajte si ho na syrovej doske alebo na krajci sedliackeho chleba spolu s čerstvým ovocím či vlašskými alebo lieskovými orechmi. Jeho chuť si najviac vychutnáte pri izbovej teplote, popíjať k nemu môžete červené vínko s plnou chuťou či tmavé pivo.

MonChou 100 g

2,40 €
Dostupnosť: Vypredané

MonChou je lahodný čerstvý smotanový syr s krémovou nasladlou chuťou, ktorý je známy z dezertov typu cheesecake. Pevná a krémová štruktúra ho predurčuje na plnenie datlí, šunky a lososových závitkov. Vyskúšajte Tiramisu s MonChou, bude ešte chutnejšie.

Pecorino Sardo DOP

3,59 €
Dostupnosť: 1000 Na sklade

Pecorino je súhrnný názov viacerých talianskych ovčích syrov. Tento polotvrdý syr Sardo je dlhšie zrejúci syr z plnotučného mlieka oviec zo Sardínie, zrením získava mierne ostrý, pikantný charakter. Kôrku má hladkú, farba býva slamovo žltá. Textúra je kompaktná. Jeho intenzívna, komplexná chuť s jemnými orieškovými nuansami ho predurčuje na dezertný syr, ktorý si vychutnáte s červenými vínami plnej chuti.Pridajte k nemu na syrovú dosku aj pomaranče, figy či dulové želé. Ideálnu dvojicu vytvorí s "Carasau" - tradičným sardínskym chlebom, ale chutiť vám bude aj s inými druhmi chleba či údeninami. Nastrúhaný pozdvihne chuť cestovín čí polievok, hodí sa aj do receptov s gratinovaným syrom.

Tento syr ma prirodné nízky obsah laktozy.

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Podrobnosti nájdete tu.