
Takže, vynechajte syr a prejdite rovno na dezert!
Čokoládový camembert le Berrichon od Maison Mercier - ručne tvarovaný, ručne balený, tento originálny kúsok Vás jednoducho nenechá chladnými!
Valrhona je svetoznáma čokoládovňa založená v roku 1922 vo Francúzsku, ktorá vyrába čokoládové produkty Grand Cru, teda najvyššej kvality. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam si vyberá tie najlepšie kakaové plantáže, aby vytvorila svoje jedinečné zmesi a dokonale vyladila chute pre milovníkov výnimočných čokolád.
Vysoký obsah kakaa (až 85%) a majstrovská zmes tých najlepších kakaových bôbov z Afriky robí z Abinao poklad medzi " Grand Cru" čokoládami. Jej horko-sladká chuť s pretrvávajúcou intenzitou s odtieňmi dreva a surového kakaa prináša jedinečný chuťový zážitok.
Valrhona je svetoznáma čokoládovňa založená v roku 1922 vo Francúzsku, ktorá vyrába čokoládové produkty Grand Cru, teda najvyššej kvality. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam si vyberá tie najlepšie kakaové plantáže, aby vytvorila svoje jedinečné zmesi a dokonale vyladila chute pre milovníkov výnimočných čokolád.
Vysoký obsah kakaa (až 85%) a majstrovská zmes tých najlepších kakaových bôbov z Afriky robí z Abinao poklad medzi " Grand Cru" čokoládami. Jej horko-sladká chuť s pretrvávajúcou intenzitou s odtieňmi dreva a surového kakaa prináša jedinečný chuťový zážitok.
Zloženie: kakaové bôby, cukor, kakaové maslo, emulgátor: slnečnicový lecitín, prírodný vanilkový extrakt. Obsah kakaa min. 85%.
Alergény: Vyrobené v prevádzke, ktorá spracováva MLIEKO. Môže obsahovať stopy LEPKU, ORECHOV, SÓJE.
Nutričné informácie na 100g: energia 2432kJ/588kcal, tuky 48g (z toho nasýtené mastné kyseliny 29g), sacharidy 20g (z toho cukry 15g), bielkoviny 11g, soľ <0,01g. Skladujte v suchu a pri teplote 16°C až 18°C.
Vyrobené vo Francúzsku.
Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale.
Tabuľka dát