Valrhona je svetoznáma čokoládovňa založená v roku 1922 vo Francúzsku, ktorá vyrába čokoládové produkty Grand Cru, teda najvyššej kvality. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam si vyberá tie najlepšie kakaové plantáže, aby vytvorila svoje jedinečné zmesi a dokonale vyladila chute pre milovníkov výnimočných čokolád.
Čokoláda Manjari vyjadruje skutočnú osobnosť madagaskarského kakaa - na jazyku zacítite kyslasté tóny červených bobúľ s jemným záverom evokujúcim pražené orechy a sušené ovocie.
Zloženie: kakaové bôby z Madagaskaru, cukor, kakaové maslo, emulgátor: slnečni- cový lecitín, prírodný vanilkový extrakt. Obsah kakaa min. 64%.
Alergény: Vyrobené v prevádzke, ktorá spracováva MLIEKO. Môže obsahovať stopy LEPKU, ORECHOV, SÓJE.
Nutričné informácie na 100g: energia 2324kJ/560kcal, tuky 39g (z toho nasýtené mastné kyseliny 23g), sacharidy 39g (z toho cukry 36g), bielkoviny 7,6g, soľ <0,01g.
Skladujte v suchu a pri teplote 16°C až 18°C.
Vyrobené vo Francúzsku.
Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale.