Košík

Čokoládový Camembert le Berrichon 100g

12,90 €
S DPH

Takže, vynechajte syr a prejdite rovno na dezert! 

Čokoládový camembert le Berrichon od Maison Mercier - ručne tvarovaný, ručne balený, tento originálny kúsok Vás jednoducho nenechá chladnými! 

Množstvo
Čoskoro opäť v predaji

Ochutnajte tento skvost zrodený z fantázie majstra čokolády Daniela Merciera! V oblasti Berry sa vášeň pre dobrú čokoládu prenáša cez štyri generácie rodiny Mercierovcov. Dnes sú to Daniel a jeho syn Julien, ktorí zachovávajú know-how, ktoré zdedili po svojich predkoch pri výrobe sušienok a čokolád. Tradičný výrobný proces kombinovaný s prísnym výberom tých najlepších odrôd kakaa je základom ich úspechu. Daniel Mercier nie je len "Master Chocolatier", ale aj "Planter Chocolatier". Vytvorením plantáže v Mexiku podporuje zodpovedné pestovanie kakaových bôbov výnimočnej kvality, z ktorých sa vyrábajú lahodné čokolády Mercier's. Ak je kvalita čokolády jedným z pilierov čokoládovne, kreativita jej produktov je druhým pilierom. Čokoládové stolové hry, čokolády v tvare syrov... Formou alebo obsahom urobila čokoládovňa Maison Mercier z čokolády umenie a ich fantázii sa medze nekladú. Dôkazom toho je aj tento čokoládový camembert - ručne tvarovaný, ručne balený, tento originálny kúsok Vás jednoducho nenechá chladnými! Takže, vynechajte syr a prejdite rovno na dezert! Táto čokoládová kreácia svojím vzhľadom napodobňuje vzhľad klasického camembertu. Vnútro krémovej textúry s jemným nádychom lieskových orieškov a vanilky je ukryté pod chrumkavým čokoládovým povrchom s kakaovým prachom. Či už organizujete večeru alebo hľadáte originálny darček pre niekoho výnimočného, tento čokoládový „camembert“ bude stredobodom každej dezertnej dosky. Dokonalý bude v kombinácii s pohárom červeného vína alebo šálkou espressa. Je to luxusná pochúťka, ktorá uspokojí milovníkov čokolády aj syra. Prineste na svoj stôl nádych francúzskeho kulinárskeho umenia, kde sa tradícia snúbi s pôžitkárstvom.

Zloženie: cukor, MANDLE, LIESKOVÉ ORECHY, kakaové maslo, Feuilletine (cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, dehydrovaný MLIEČNY TUK, rastlinný tuk, LAKTÓZA, MLIEČNA BIELKOVINA, soľ, MÚKA Z JAČMENNÉHO SLADU, kypriaca látka: E500ii, plnotučné MLIEKO (prášok), kakaová hmota, SÓJOVÝ LECITÍN, prírodná vanilková aróma. Tmavá poleva obsahuje min. 65% kakaa.

Alergény: PŠENICA, LEPOK, ORECHY, SÓJA, MLIEKO/MLIEČNE PRODUKTY, LAKTÓZA. Môže obsahovať stopy iných ORECHOV a SEZAMU.

Nutričné informácie na 100g: energia 2340,42kJ/559kcal, tuky 36,1g (z toho nasýtené mastné kyseliny 7,4g), sacharidy 47,8g (z toho cukry 26,4g), bielkoviny 10,8g, soľ 0g.

Vyrobené vo Francúzsku.

Skladujte v suchu a chlade.

Dátum minimálnej trvanlivosti - na obale.

1524

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Francúzsko

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Dostupnosť: Vypredané
Farma, kde sa pestujú mandle Almondeli Marconas, je malá rodinná prevádzka, nachádzajúca sa medzi Alicante a Murciou v Španielsku. Podnebie je tu v lete veľmi horúce a v zime suché - táto klíma je ideálna na vytvorenie krásnej maslovej, chrumkavej a sladkej dužiny mandlí Marcona. Orechy sa vyprážajú v slnečnicovom oleji a hojne sa posypú morskou soľou.
Dostupnosť: 1000 Na sklade

Patrí medzi remeselné syry vyrábané s vášňou. Za svoju špeciálnu chuť vďačí prirodzenému procesu zrenia a zmesi rôznych bylín v kombinácii s paradajkami a olivami. Počas rafinácie (dozrievania) pri vyššej teplote sa syr Landgoed dvakrát týždenne ošetruje špeciálne vyvinutou zmesou kultúry horského syra a karamelu.

Dostupnosť: Vypredané

Chaource je špecialita z oblasti Champagne s jemne drobivou textúrou a tenkou, jedlou bielou kôrkou. Tento syr má chuť intenzívne krémovú, aromatickú - bohatú na nuansy byliniek a húb. Je obzvlášť vhodný ako dezertný syr, ktorý sa dokonale hodí k známemu vínu z tej istej oblasti.

Dostupnosť: Vypredané

Plátky čerstvého kozieho syra s krémovým, sviežim charakterom. Vďaka pridanému medu je chuť príjemne jemná a sladká. Vynikne v šalátoch alebo s tmavým chlebom.

Montagne du Jura

3,79 €
Dostupnosť: Vypredané
Jeho výroba z horského mlieka mu dodáva pružnú textúru, ktorá sa rozplýva v ústach. Jeho chuť môže byť jemná aj výrazná, v závislosti od stupňa zrelosti. Zreje minimálne 8 týždňov.
Dostupnosť: 10 Na sklade

Táto terina bude vždy symbolom francúzskej gastronómie. Výrobca Roger Vidal ponúka rôzne produkty bez pridania akýchkoľvek konzervačných látok alebo umelých farbív. Do svojej ponuky zahrnul aj teriny a paštéty z certifikovaných bio ingrediencií. Výrobca sleduje celý proces výroby s ohľadom na dodržanie vysokej kvality tak, aby bol v súlade s jeho presvedčením a záväzkami voči životnému prostrediu. Pri konzumácii sa tak spája chuť, geografická špecifickosť, tradícia a blaho v autentickom a zdravom produkte.

Dostupnosť: 1000 Na sklade
Táto holandská špecialita je z kategórie holandských polotvrdých kozích syrov s čerstvou chuťou. Tento variant je ochutený koriandrom a senovkou gréckou, čo mu dodáva orieškovú príchuť.

Red Leicester

3,70 €
Dostupnosť: Vypredané

Anglický syr vyrobený podobným spôsobom ako syr Cheddar, hoci má drobivú štruktúru. Výrazne sfarbený syr, ktorý sa počas zrenia potiera maslom (v gázovom plátne). Štruktúra je drobivá a syr má hlbokú aromatickú chuť s tónmi orechov a húb.

Montagnolo

3,40 €
Dostupnosť: Vypredané

Tento mäkký plesňový syr z Nemecka má prírodnú jedlú kôrku a lahodný pikantný, no pritom prístupný charakter.

Jeho chuť je krémová, s orieškovými a korenistými nuansami.

Kozí Maasdamer

3,70 €
Dostupnosť: Vypredané
Syr Maasdammer je vyrobený z čistého kozieho mlieka pôvodom z Holandska. Má sviežu chuť, bohatú na jemne sladké a orieškové nuansy.
Dostupnosť: Vypredané

Táto Gouda je porcelánovo biely bohatý syr jemnej chuti. Patrí k z najpopulárnejším syrom na svete. Syr je vyrobený z byvolieho mlieka pochádzajúceho z Holandska, ktoré je hustejšie, bohatšie a nutrične hodnotnejšie ako kravské mlieko, preto je ideálne na výrobu syra. Jemná mliečna maslová chuť je umocnená jemnými tónmi sladkej trávy a orieškov.

Dostupnosť: Vypredané

Tento mierne nasladlý, polotvrdý syr BellaVitano sa vyrába vo Wisconsine s talianskou vášňou. V procese výroby sa syr potiera čerstvo praženými zrnkami espressa. Prekvapivo vydarená kombinácia chutí, ktoré sa navzájom dopĺňajú.

Kôrka je určená na konzumáciu a je súčasťou Vášho zážitku z degustácie!

Syr získal niekoľko významných ocenení na renomovaných súťažiach syrov: 

- Zlatú medailu na svetovej súťaži syrov v roku 2023 (World Cheese Award), 

- Najlepší vo svojej kategórii na majstrovstvách v súťaži syrov v roku 2019 (U.S. Championship Cheese Contest)

- Najlepší vo svojej kategórii na majstrovstvách sveta v súťaži syrov v roku 2018 (World Chamionship Cheese Contest)

- Zlatú medailu na medzinárodnej súťaži syrov v roku 2017 (International Cheese Awards) 

Dostupnosť: Vypredané
Tento špeciálny syr dozrieva do dokonalosti v bývalých muničných bunkroch v dedine Daarle v Twente. Vaše chuťové poháriky poteší príjemne korenistá a zároveň krémová, intenzívne svieža a čistá chuť.
Dostupnosť: Vypredané

Fourme d’Ambert (modrá škvrna) je francúzsky syr s modrou plesňou syr, ktorý sa vyrába v horskom prostredí regiónu Auvergne-Rhônes-Alpes v nadmorskej výške 600 až 1600 m. História výroby Fourme d’Ambert v regióne Haut-Forez nepochybne siaha až do stredoveku. Toto bujné prostredie a miestna biodiverzita dodávajú syru jeho jemnú, nezameniteľnú chuť a vôňu, čím si zaslúžil aj chránené označenie pôvodu. Mlieko, z ktorého sa tento syr vyrába, pochádza od kráv pasených minimálne 150 dní v roku na pastvinách a počas zimy kŕmených krmivami výlučne z oblasti označenia.

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Podrobnosti nájdete tu.