Košík

Jemný koláč s mandľami, figami a hrozienkami 240 g

12,90 €
S DPH
Vynikajúci bezlepkový koláč s mandľami, figami a hrozienkami z Provensálska je jednoducho neodolateľný vďaka jeho lahodnej konzistencii. Navyše, je okamžite pripravený na konzumáciu! Jeho jedinečné balenie zaručuje dlhú trvanlivosť, takže si ho môžete kedykoľvek vychutnať buď samotný, alebo s coulis, sorbetom či ovocným šalátom.
Množstvo
Čoskoro opäť v predaji

Vynikajúci bezlepkový koláč s mandľami, figami a hrozienkami z Provensálska je jednoducho neodolateľný vďaka jeho lahodnej konzistencii. Navyše, je okamžite pripravený na konzumáciu! Jeho jedinečné balenie zaručuje dlhú trvanlivosť, takže si ho môžete kedykoľvek vychutnať buď samotný, alebo s coulis, sorbetom či ovocným šalátom.
Zloženie:vajcia z voľného chovu, 26% mandle, cukor, 14% figy, mútené maslo z Charentes-Poitou (CHOP), 8% hrozienka, lieskové orechy, med z Provensálska (CHZO), extrakt z čistej Bourbon vanilky.
Alergény: vajcia, mandle, lieskové orechy, mlieko/mliečne produkty, laktóza. Vyrobené v prevádzke, ktorá spracováva orechy. Neobsahuje lepok.
Nutričné informácie na 100g: energia: 1913,37kJ/457kcal, tuky 24g (z toho nasýtené mastné kyseliny 7,8g), sacharidy 46g (z toho cukry 13g), bielkoviny 10g, vláknina 6,1g, soľ 0,2g.
Udržiavajte v suchu a chlade. Vyrobené vo Francúzsku.
Hmotnosť: 240g
1590

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Dostupnosť: Vypredané

Tento krémový tvrdý syr bohatej chuti sa vyrába v americkom Wisconsine s talianskou vášňou. Syr je obohatený o ovocnú chuť vína Merlot, ktorým sa pri výrobe omýva – táto dokonalá harmónia chutí vás príjemne prekvapí.

Ekte Geitost 250 g

7,50 €
Dostupnosť: Vypredané

Geitost alebo Gjetost (vyslovuje sa "yait-ost") je nórsky výraz pre "kozí syr". Tento názov odkazuje na pôvod výrazného hnedého syra, ktorý sa vyrábal zo srvátky z kozieho mlieka. Má mierne nasladlú, jemnú chuť, vďaka čomu je v Nórsku obľúbený na raňajky.

Dostupnosť: 1000 Na sklade

Comté je francúzsky tvrdý syr vyrobený výlučne zo surového mlieka od kráv plemien Montbéliard a Simmental Français v masíve Jura. Syr s tradíciou, ktorá má svoj pôvod v potrebe farmárov z Haut-Duob vyrábať aj v zime. Chovatelia mlieka spojili svoje sily s cieľom vyrobiť tento vzácny syr. Tak sa zrodili slávne „Frutières“, ktorých je dnes viac ako 150. Z Comté sa rýchlo vyvinul syr „Grand Cru“, t. j. syr najvyššej kvality, ktorý bol nielen veľmi populárny vo Francúzsku, ale získal si aj celosvetovú slávu. Proces zrenia prebieha v zrecích pivniciach minimálne 4 mesiace. Priemerná doba zrenia je 8 až 12 mesiacov.

Dostupnosť: Vypredané

Biscuiterie de Provence, inšpirovaná bohatstvom stredomorskej oblasti, vytvorila jedinečné gurmánske chrumkavé sušienky s lahodnými kúskami sušeného ovocia. Spájajú v sebe sladkosť mandlí s bohatou chuťou ovocia. Sú vyrobené podľa tradičnej receptúry, ktorá využíva suroviny z ekologického poľnohospodárstva a ktoré podliehajú prísnej sledovateľnosti. Figy, mandle, pšeničná múka z oblasti Drôme, mútené maslo - to sú všetko ingrediencie, ktoré robia z týchto sušienok taký pôžitok.

Dostupnosť: 995 Na sklade

Tento kozí syr zrel viac ako 2 roky v prírodnom sklade. Aj napriek tomu, že má 2 roky, syr sa dá ešte krájať . Vyzretý kozí syr je skutočnou pochúťkou, narezaný na malé kúsky najlepšie chutí s pohárom suchého ružového alebo bieleho vína.

Tento syr má prirodzene nízky obsah laktózy.

Dostupnosť: Vypredané

„Toast“ je tenký, ľahký, chrumkavý a jedinečný v tom, že približne 55 % sušienky pozostáva z ovocia, orechov a semienok. Chutí výborne v spojení s jemnými kozími syrmi, ale vychutnáte si jeho ovocno-orechovú chuť aj samostatne.
Tip na servírovanie: zohrejte v rúre na 150°C na 5 minút.

Feta PDO 200 g

4,79 €
Dostupnosť: 10 Na sklade

Originálna grécka Feta je vyzretý syr, vyrobený obvykle zo zmesi ovčieho a kozieho mlieka. Je charakteristická svojou zrnitou štruktúrou a sviežou, slanou chuťou bohatou na korenisté nuansy. Syry, ktoré sa ju snažia napodobniť, sa pravej gréckej Fete nedokážu vyrovnať.

Dostupnosť: Vypredané
Farma, kde sa pestujú mandle Almondeli Marconas, je malá rodinná prevádzka, nachádzajúca sa medzi Alicante a Murciou v Španielsku. Podnebie je tu v lete veľmi horúce a v zime suché - táto klíma je ideálna na vytvorenie krásnej maslovej, chrumkavej a sladkej dužiny mandlí Marcona. Orechy sa vyprážajú v slnečnicovom oleji a hojne sa posypú morskou soľou.
Dostupnosť: Vypredané

Táto holandská špecialita má jedinečný charakter: syr je polotvrdý vyrobený zo 100% kozieho mlieka. Arina vyzretá je krémová a má jemne korenistý charakter.

Ovčí syr mladý

3,70 €
Dostupnosť: 1000 Na sklade
Holandský ovčí syr je vzácny produkt, tento ovčí syr je však odporúčaný pre tých milovníkov syra, ktorí chcú vyskúšať niečo iné. Pri pomyslení na syr sa ľuďom často vybaví kravský a kozí syr, no ovčí syr je prinajmenšom taký lahodný. Syr vyrobený z ovčieho mlieka je dobrou alternatívou pre ľudí s alergiou na kravské mlieko, navyše je plný vitamínov, bohatý na vitamíny A, B a C a je teda nielen zdravý, ale aj chutný.
Dostupnosť: Vypredané

Valrhona je svetoznáma čokoládovňa založená v roku 1922 vo Francúzsku, ktorá vyrába čokoládové produkty Grand Cru, teda najvyššej kvality. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam si vyberá tie najlepšie kakaové plantáže, aby vytvorila svoje jedinečné zmesi a dokonale vyladila chute pre milovníkov výnimočných čokolád.

Caraïbe je čokoláda vyrobená z výberovej zmesi kakaových bôbov z karibskej oblasti, s veľmi dobre vyváženou bohatou chuťou. 

Raclette

3,50 €
Dostupnosť: Vypredané
Švajčiarsky Raclette je polotvrdý alpský syr z kravského mlieka. Pochádza zo švajčiarskych Álp, ale vyrába sa aj na francúzskej strane Álp, ako aj v USA. Raclette má výnimočné rozpúšťacie vlastnosti a tradične sa podáva ako fondue a ako nastrúhaný roztopený syr na varených zemiakoch. Slovo „raclette“ je odvodené z francúzskeho slova racler, čo znamená „škrabať“.

Montagnolo

3,40 €
Dostupnosť: Vypredané

Tento mäkký plesňový syr z Nemecka má prírodnú jedlú kôrku a lahodný pikantný, no pritom prístupný charakter.

Jeho chuť je krémová, s orieškovými a korenistými nuansami.

Manchego DOP 9 mes

4,25 €
Dostupnosť: Vypredané
Jeden z najznámejších a najexportovanejších syrov v Španielsku. Manchego je polotvrdý syr vyrobený z mlieka oviec plemena «Manchega», ktoré pochádzajú z oblasti Castille-La Manche. Keď je mladý, jeho pasta je pružná; dozrievaním sa stáva kompaktnejším, pevnejším a drobivejším. Čím dlhšie zreje, tým je jeho chuť pikantnejšia a na začiatku zrenia sa v chuti prejavujú slabšie kyslé tóny. V Španielsku sa syr zvyčajne podáva s dulovým želé, čo do určitej miery zmierňuje jeho intenzitu a ostrosť.

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Podrobnosti nájdete tu.