Košík

Čatní z karamelizovaných jabĺk pre foie gras 110 g

5,90 €
S DPH

Toto lahodné čatní je vyrobené podľa jednoduchého receptu z jabĺk, korenia a trochy bieleho vínneho octu. Bezvýhradne si zaslúži svoje miesto na sviatočnom stole pri akýchkoľvek príležitostiach. Je perfektnou dvojicou k foie gras.

Množstvo
Čoskoro opäť v predaji

Toto lahodné čatní je vyrobené podľa jednoduchého receptu z jabĺk, korenia a trochy bieleho vínneho octu. Bezvýhradne si zaslúži svoje miesto na sviatočnom stole pri akýchkoľvek príležitostiach. Je perfektnou dvojicou k foie gras.

Zloženie: jablko 66%, cukor, med 6,6%, ocot, želírovacia látka: pektín z citrusových plodov, aróma, korenie.

Nutričné informácie na 100g: energia 732kJ/172kcal, tuky 0,38g (z toho nasýtené 0,005g), bielkoviny 0,14g, sacharidy 42g (z toho cukry 41g), soľ 0,02g.,

Skladujte na suchom a chladnom mieste , spotrebujte do 30 dní po otvorení.

Dátum min. trvanlivosti uvedený na obale. Hmotnosť 110 g

Krajina pôvodu: Francúzsko

1580

Mohlo by vás zaujať aj

Dostupnosť: Vypredané
Kto by nepočul o vyynikajúcej husacej pečeni Foie gras! Pre niektorých labužníkov sa jej chuť nedá s ničím porovnať. Ak viete oceniť delikátnu, jemnú, hladkú a lahodnú husaciu pečeň, určite ochutnajte práve túto! Blok husacej pečene Foie gras je jemne emulgovaný a ochutený. Môžete ho natrieť na toasty a vychutnať k aperitívu. Tip na podávanie: Foie gras vyberte z chladničky 15 až 20 minút pred podávaním. Nakrájajte ju pomocou nezúbkovaného noža vopred namočeného do horúcej vody. Pre získanie dokonalých plátkov odporúčame použiť strunový krájač, tzv. lýru. Podávajte s čerstvým alebo opečeným sedliackym chlebom, ochutnať ju môžete aj perníkom. Výborne sa hodí aj ako predjedlo a k aperitívu.
Dostupnosť: Vypredané
Túto lahodnú kačaciu pečeň Foie gras s textúrou rozplývajúcou sa na jazyku navrhli gurmánski majstri v Maison Sauveterre. Tip na podávanie: Foie gras vyberte z chladničky 20 minút pred podávaním. Nakrájajte ju pomocou nezúbkovaného noža vopred namočeného do horúcej vody. Podávajte so sedliackym chlebom, kanapkami, toastom alebo perníkom.
Dostupnosť: Vypredané
Túto lahodnú kačaciu pečeň Foie gras s textúrou rozplývajúcou sa na jazyku navrhli gurmánski majstri v Maison Sauveterre. Tip na podávanie: Foie gras vyberte z chladničky 20 minút pred podávaním. Nakrájajte ju pomocou nezúbkovaného noža vopred namočeného do horúcej vody. Podávajte so sedliackym chlebom, kanapkami, toastom alebo perníkom.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Dostupnosť: 999 Na sklade

Krémový holandský syr získava svoju neobvyklú chuť pridaním červeného pesta, ktoré podčiarkne aromatickú, krémovú, pikantnú chuť syra. Výsledkom je úspešné spojenie rôznych kultúr. Chutiť vám bude v sendviči, ale je tiež veľmi vhodný na kulinárske použitie.

Dostupnosť: Vypredané

Dva rozkošné syry v tvare srdca, vyrobené výlučne ručne vo francúzskej Normandii neďaleko Neufchâtel-en-Bray. Jeho výrobca - Fromagerie Villiers - sa venuje výrobe a predaju syrov Neufchâtel už po šesť generácií.  Má bielu kôrku a zreje približne 15 dní, čo mu dodáva jemnú, mierne krémovú, pikantnú textúru. Jeho chuť charakterizujú lahodné tóny normandských húb. Hoci je malý, jeho chuť vo vás určite zanechá veľký dojem. Keďže sa ľahko topí, syrové srdce môžete rozrezať pozdĺžne na polovicu, položiť na toast a vložiť na chvíľu do rúry. Prípadne si ho vezmite so sebou na piknik vo dvojici. Tento lahodný syr môžete doplniť orieškami (napríklad mandľami, vlašskými orechmi) a čerstvým ovocím, napríklad jahodami. Výborne sa hodí aj k slaným sušienkam a paradajkovým omáčkam.  

Dostupnosť: Vypredané

Syr vytvorila renomovaná spoločnosť Fromagerie Germain so sídlom v Chalancey vo Francúzsku. Tento rafinovaný, zrejúci syr s rozkvitnutou bielou kôrkou je vyrobený z kravského mlieka, obohatený o smotanu, čím nadobúda mimoriadne mäkký stred s jemnou maslovou textúrou. Jeho čistý, jemný, krémový charakter je pre neho typický. Vynikne na syrovom tanieri, hodí sa aj na prípravu mnohých receptov studenej aj teplej kuchyne.

Dostupnosť: 10 Na sklade

Zelené korenie ponúka jedinečnú chuť, ktorá je sladšia, plnšia a zaoblenejšia, s menšou horkosťou v porovnaní s čiernym korením, ktoré vznikne vysušením zeleného korenia na slnku. Táto kačacia paštéta so zeleným korením prináša veľmi silné arómy a sviežosť svojou príjemnou kyselkavou chuťou. Ideálna na podávanie ako predjedlo.

Dostupnosť: Vypredané

Tento mierne nasladlý, polotvrdý syr BellaVitano sa vyrába vo Wisconsine s talianskou vášňou. V procese výroby sa syr potiera čerstvo praženými zrnkami espressa. Prekvapivo vydarená kombinácia chutí, ktoré sa navzájom dopĺňajú.

Kôrka je určená na konzumáciu a je súčasťou Vášho zážitku z degustácie!

Syr získal niekoľko významných ocenení na renomovaných súťažiach syrov: 

- Zlatú medailu na svetovej súťaži syrov v roku 2023 (World Cheese Award), 

- Najlepší vo svojej kategórii na majstrovstvách v súťaži syrov v roku 2019 (U.S. Championship Cheese Contest)

- Najlepší vo svojej kategórii na majstrovstvách sveta v súťaži syrov v roku 2018 (World Chamionship Cheese Contest)

- Zlatú medailu na medzinárodnej súťaži syrov v roku 2017 (International Cheese Awards) 

Dostupnosť: Vypredané

Valrhona je svetoznáma čokoládovňa založená v roku 1922 vo Francúzsku, ktorá vyrába čokoládové produkty Grand Cru, teda najvyššej kvality. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam si vyberá tie najlepšie kakaové plantáže, aby vytvorila svoje jedinečné zmesi a dokonale vyladila chute pre milovníkov výnimočných čokolád.

Caraïbe je čokoláda vyrobená z výberovej zmesi kakaových bôbov z karibskej oblasti, s veľmi dobre vyváženou bohatou chuťou. 

Manchego DOP 3 mes

3,79 €
Dostupnosť: Vypredané

Jeden z najznámejších a najexportovanejších ovčích syrov v Španielsku. Manchego je polotvrdý syr vyrobený z mlieka oviec plemena «Manchega», ktoré pochádzajú z oblasti Castille-La Manche. Keď je mladý, jeho konzistencia je pružná; dozrievaním sa stáva kompaktnejším, pevnejším a drobivejším. Čím dlhšie zreje, tým je jeho chuť pikantnejšia. Stredne vyzretý syr je krémový, mäkší, chuť je jemna bez akýchkoľvek pikantných tonov. V Španielsku sa syr zvyčajne podáva s dulovým želé, čo do určitej miery zmierňuje jeho intenzitu a ostrosť.

Dostupnosť: Vypredané


Zloženie: 92% olivy z ekologického poľnohospodárstva, soľ, olivový olej z ekologického poľnohospodárstva.
Nutričné informácie na 100g: energia 1448,63kJ/346kcal, tuky 35,2g (z toho nasýtené 3,73g), sacharidy 1,1g (z toho cukry 0,6g), bielkoviny 1,9g, soľ 5,95g.
Skladujte na suchom a tmavom mieste. Vyrobené vo Francúzsku.
Hmotnosť: 250g

Dostupnosť: Vypredané

„Toast“ je tenký, ľahký, chrumkavý a jedinečný v tom, že približne 55 % sušienky pozostáva z ovocia, orechov a semienok. Chutí výborne v spojení s jemnými kozími syrmi, ale vychutnáte si jeho ovocno-orechovú chuť aj samostatne.
Tip na servírovanie: zohrejte v rúre na 150°C na 5 minút.

Dostupnosť: Vypredané

Tradičný, dokonale vyladený recept na terinu od francúzskeho šéfkuchára s pridaním údenej slaninky a cibule, ktoré umocňujú jej chuť. Klasika, ktorú by ste mali mať vždy v zásobe, aby ste si ju užili, kedykoľvek budete mať chuť. V jednoduchosti je krása a zároveň potešenie pre Vaše chuťové poháriky! Starostlivo pripravená renomovaným majstrom vo výrobe mäsových špecialít - spoločnosťou Roger Vidal z prvotriednych surovín.

Dostupnosť: Vypredané

Pecorino je súhrnný názov pre mnohé talianske ovčie syry. Tento sardínsky variant je vcelku mladý syr s jemnou, orieškovou chuťou. Je perfektný ako dezertný syr spolu s ovocím a orechmi.

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Podrobnosti nájdete tu.