Tento kozí syr zrel viac ako 4 roky v prírodnom sklade. Aj napriek tomu, že má 4 roky, syr sa dá ešte krájať (najlepšie syrovým drôtikom). Vyzretý kozí syr je skutočnou pochúťkou, narezaný na malé kúsky najlepšie chutí s pohárom suchého ružového alebo bieleho vína.
Roquefort Papillon Noir PDO
4,50 €
S DPH
Produkt najvyššej kvality, jeho biela pasta je bohato posiata modrou plesňou, ktorá v ňom vytvára dierky. Jeho textúra je jemná a vláčna, na podnebí sa rozvíja intenzívna, výrazná chuť.
Produkt najvyššej kvality, jeho biela pasta je bohato posiata modrou plesňou, ktorá v ňom vytvára dierky. Jeho textúra je jemná a vláčna, na podnebí sa rozvíja intenzívna, výrazná chuť.
Zloženie: nepasterizované ovčie mlieko, soľ, živočíšne syridlo, štartér, penicillium roqueforti (modrá potravinárska pleseň).
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1541kJ/372kcal, tuky 32g (z toho nasýtené mastné kyseliny 21,3g), sacharidy 1,8g (z toho cukry 1,8g), bielkoviny 21g, soľ 3,6g, sodík 1,44g.
Udržujte v suchu a chlade (pri teplote +2°C až + 8°C). Vyrobené vo Francúzsku.
Zloženie: nepasterizované ovčie mlieko, soľ, živočíšne syridlo, štartér, penicillium roqueforti (modrá potravinárska pleseň).
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1541kJ/372kcal, tuky 32g (z toho nasýtené mastné kyseliny 21,3g), sacharidy 1,8g (z toho cukry 1,8g), bielkoviny 21g, soľ 3,6g, sodík 1,44g.
Udržujte v suchu a chlade (pri teplote +2°C až + 8°C). Vyrobené vo Francúzsku.
503
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Francúzsko
- Úprava
- Nepasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Tuk
- 50%
- Pleseň
- Modrá