Košík

Pecorino Moliterno al Tartufo

5,90 €
S DPH
Tento sardínsky syr z čistého plnotučného ovčieho mlieka je bohato zaliaty čiernou hľuzovkou. Jedinečná špecialita s intenzívnym charakterom pre skutočných fajnšmekrov.
Množstvo
Čoskoro opäť v predaji

Tento sardínsky syr z čistého plnotučného ovčieho mlieka je bohato zaliaty čiernou hľuzovkou. Jedinečná špecialita s intenzívnym charakterom pre skutočných fajnšmekrov.
Zloženie: pasterizované ovčie mlieko, min. 4% mletá čierna hľuzovka, extra panenský olivový olej, soľ, syridlo.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1920kJ/463kcal, tuky 38,5g, sacharidy 0,83g, bielkoviny 28,3g.
Udržujte v suchu a chlade (pri teplote max. +8°C). Vyrobené v Taliansku.
42

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Taliansko
Úprava
Pasterizovaný
Laktózové
Áno
Doba zrenia
6 mesiacov
Tuk
48%
Prísady
Čierna hľuzovka 5%

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Dostupnosť: Vypredané

Tento syr ovocnej a pikantnej chuti, dozrieva v spleti pieskovcových jaskýň vo švajčiarskom regióne Kaltbach (Lucern) viac ako rok – najmenej deväť mesiacov v jaskyniach a tri mesiace v syrárni. Tento orieškový a bohatý syr vyrobený z nepasterizovaného mlieka kráv, ktoré sa kŕmia trávou, je jedným z najdelikátnejších vo Švajčiarsku. Turisti sa hrnú do pieskovcových jaskýň regiónu Kaltbach, aby videli, kde tento vyzretý syr získava svoju jedinečnú chuť a charakteristickú hnedú kôrku. Le Gruyère je známy pre svojou silnú a hladkú, no nie prehnanú alebo príliš slanú chuť, ako aj pre svoju drobivú povahu. Je častým víťazom medzinárodných syrových súťaží.

Dostupnosť: Vypredané

Táto Mozzarella je vyrobená z plnotučného byvolieho mlieka pochádzajúceho z oblasti Campana. Je chuťovo výraznejšia a aromatickejšia ako mozzarella z kravského mlieka. Štruktúra syra je mäkká, pružná, jemná. Chuť je svieža, jemná, no zároveň bohatá na mnohé jemné pikantné dochute. Najlepšie chutí pri izbovej teplote, ideálne iba sama osebe - ručne natrhaná na kúsky, prípadne ako predjedlo alebo v šaláte s paradajkami a bazalkou. Skvelá je v kombinácii s olivovým olejom, balzamikovým octom či pestom.

MonChou 100 g

2,40 €
Dostupnosť: Vypredané

MonChou je lahodný čerstvý smotanový syr s krémovou nasladlou chuťou, ktorý je známy z dezertov typu cheesecake. Pevná a krémová štruktúra ho predurčuje na plnenie datlí, šunky a lososových závitkov. Vyskúšajte Tiramisu s MonChou, bude ešte chutnejšie.

Maasdamer

2,80 €
Dostupnosť: Vypredané
Pravá holandská klasika: syr Maasdammer - dierovaný syr vyrábaný autentickou receptúrou s históriou siahajúcou po stáročia. Charakteristické vzduchové bubliny vznikajú v syre počas procesu zrenia. Typická pre tento syr je príjemná sladká chuť.
Dostupnosť: Vypredané

Zloženie: pšeničná múka, syr Landgoed (26%), cmar, voda, mak, sezam, cukor, jodidovaná soľ, soľ, zemiakový škrob, invertný cukrový sirup, farbivo (E160b – annato), syridlo, štartér, bylinky a korenie.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, sezam, mak, pšenica, lepok, môže obsahovať stopy orechov.
Nutričné informácie na 100g: energia 1615kJ/383kcal, tuky 28g (z toho nasýtené mastné kyseliny 18g), bielkoviny 24,9g, sacharidy 22g (z toho cukry 2g), vláknina 1g, bielkoviny 12g, soľ 1g.
Udržujte v suchu a tme. Vyrobené v Holandsku.
Hmotnosť: 85g
Dostupnosť: Vypredané

Špecialita z olivového oleja s pridaním čiernej hľuzovky od Oliviers & Co svojimi výraznými zemitými tónmi pozdvihne aj všedné jedno na kulinársky zážitok. Čierne hľuzovky sú známe svojou robustnejšou arómou v porovnaní s bielymi hľuzovkami. Tieto celosvetovo cenené pochúťky, vychvaľované ako klenoty talianskej kuchyne, nie je možné pestovať na farmách a sú starostlivo ručne zbierané v prírode a následne odosielané do vynikajúcich 5-hviezdičkových reštaurácií po celom svete. Pozdvihnite svoje jedlá pomocou tohto exkluzívneho oleja, ktorý bol vytvorený spojením extra panenského olivového oleja zo srdca Apúlie v Taliansku s opulentnou esenciou čiernych hľuzoviek (Tuber Melanosporum).

Cheddar

3,40 €
Dostupnosť: 1000 Na sklade

Ručne vyrobený farmársky čerstvý čedar zrejúci až 12 mesiacov. Jemná textúra a bohatá, hladká a mimoriadne krémová chuť charakterizujú tento syr.

Dostupnosť: 1000 Na sklade

Tento koláč vyrobený v Španielsku zo sušených datlí a vlašských orechov je dokonalým základom alebo prílohou k rôznym druhom syrov, od tvrdých, pikantných syrov až po syry s modrou plesňou a mäkké syry s omývanou kôrou. Vďaka vysokému obsahu vlákniny, vápnika a draslíka a nízkemu obsahu nasýtených tukov je táto pochúťka potravinou s vysokou nutričnou hodnotou, vhodná aj pre ľudí, ktorí dbajú na dodržiavanie zdravej výživy. Ocenia ho aj priaznivci rastlinných produktov a ľudia s intoleranciou na lepok. Sladké a zdravé zároveň - neobvyklá kombinácia.

Roche Baron 550 g

19,25 €
Dostupnosť: Vypredané

RocheBaron je lahodný dezertný syr, ale tiež ideálny na kulinárske účely. Jemný plesňový syr s príjemne krémovou textúrou a jedlou kôrkou pokrytou vrstvou popola.

Dostupnosť: Vypredané
Holandský ovčí syr je vzácny produkt, tento ovčí syr je však odporúčaný pre milovníkov syra, ktorí chcú vyskúšať niečo iné. Pri pomyslení na syr sa ľuďom často vybaví kravský a kozí syr, no ovčí syr je prinajmenšom taký lahodný. Syr vyrobený z ovčieho mlieka je dobrou alternatívou pre ľudí s alergiou na kravské mlieko a navyše je plný vitamínov, bohatý na vitamíny A, B a C a je teda nielen zdravý, ale aj chutný!
Dostupnosť: Vypredané

Mierne sladký a ovocný charakter fíg je ideálny na časté použitie s rôznymi druhmi syra. Táto tradičná špecialita je veľmi obľúbenou pochúťkou.

Dostupnosť: Vypredané

Táto jemná flámska špecialita vďačí za svoj názov bruggskému čipkárskemu remeslu. Je to veľmi jemný mäkký syr s takmer zamatovou jedlou bielou kôrou. Vynikajúci ako dezertný syr alebo k poháru dobrého piva.

St-Aubin 200g

6,50 €
Dostupnosť: Vypredané

Tento francúzsky syr má zamatovo jemnú jedlú kôrku a intenzívne krémovú textúru. So svojou jemnou krémovou chuťou je lahodný na syrovej doske, ale aj s rustikálnym chlebom.

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Podrobnosti nájdete tu.