![](https://www.cheeseboard.sk/98-home_default/parmigiano-reggiano-dop.jpg)
![](https://www.cheeseboard.sk/99-home_default/parmigiano-reggiano-dop.jpg)
Parmigiano Reggiano je najstarší zo všetkých parmezánových syrov. Syr sa môže krájať až po dvoch rokoch zrenia. Výsledkom je tvrdý syr s intenzívne silnou, pikantnou chuťou. Ideálny na strúhanie, ale chutný aj k poháru dobrého vína.
Parmigiano Reggiano je najstarší zo všetkých parmezánových syrov. Syr sa môže krájať až po dvoch rokoch zrenia. Výsledkom je tvrdý syr s intenzívne silnou, pikantnou chuťou. Ideálny na strúhanie, ale chutný aj k poháru dobrého vína.
Tento syr ma prirodné nízky obsah laktozy.
Zloženie: nepasterizované kravské mlieko, soľ, syridlo.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktoza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1633kJ/392kcal, tuky 28,4g (z toho nasýtené mastné kyseliny 21,4g), bielkoviny 33g, soľ 1,39g, sodík 0,65g.
Udržujte v suchu a chlade. Vyrobené v Taliansku.
Tabuľka dát