Rambol aux Noix
Rambol je francúzsky tavený syr, ktorý bol vynájdený v 60. rokoch minulého storočia vo výrobni smotany v Rambouillet. V roku 1970 bola na trh uvedená prvá verzia značky Rambol aux Noix (Rambol s orieškami).
Jeho textúra je jemná, krémová a roztierateľná a po celom jeho vnútri sú rozmiestnené tri vrstvy orechov a malé kúsky orechov (vlašské orechy a lieskové orechy z Dordogne). Chuť je veľmi jemná a mierne drevitá.
Rambol je francúzsky tavený syr, ktorý bol vynájdený v 60. rokoch minulého storočia vo výrobni smotany v Rambouillet. V roku 1970 bola na trh uvedená prvá verzia značky Rambol aux Noix (Rambol s orieškami).
Jeho textúra je jemná, krémová a roztierateľná a po celom jeho vnútri sú rozmiestnené tri vrstvy orechov a malé kúsky orechov (vlašské orechy a lieskové orechy z Dordogne). Chuť je veľmi jemná a mierne drevitá.
Zloženie: 35% syr, pasterizované mlieko, voda, maslo, 6% orechy (z toho 3% vlašské orechy), mliečne bielkoviny, emulgátory (E452 - polyfosforečnany, E450 - difosforečnany, E339 - fosforečnany sodné), 1,2% soľ, zahusťovadlá: karagénan, múka zo svätojánskeho chleba (rohovník obyčajný), aróma (zeler), farbivá (E150a - karamel), regulátor kyslosti (kyselina mliečna). Obsah tuku 55%.
Nutričné informácie na 100g: energia 1214kJ/ 293kcal, tuky 25,0g (z toho nasýtené 17,4g), sacharidy 3,5g, bielkoviny 13,5g, sodík 0,95g, vápnik 380mg.
Alergény: mlieko, laktóza, orechy, zeler.
Udržujte v chlade a suchu.
Vyrobené vo Francúzsku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Francúzsko
- Úprava
- Pasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Doba zrenia
- 2 tyždni
- Tuk
- 55%
- Prísady
- Orechy