
Lahodne jemný syr Brie z čistého kozieho mlieka. Jeho biela kôrka je jedlá, chutí jemne, mliečne, príjemne krémovo. Tento syr si vychutnáte na toaste alebo na syrovom tanieri.
Provensálska jahňacia terina je starostlivo pripravená renomovaným majstrom vo výrobe mäsových špecialít - spoločnosťou Roger Vidal. Tento lahodný remeselný výrobok, ktorý v sebe spája sladkosť jahňacieho mäsa s autentickou chuťou Provensálska, je pozvánkou na cestu nezabudnuteľných chuťových zážitkov, predovšetkým pre milovníkov provensálskej kuchyne. Pri jej výrobe boli použité prvotriedne suroviny a je bez pridaných konzervantov a umelých farbív.
Provensálska jahňacia terina je starostlivo pripravená renomovaným majstrom vo výrobe mäsových špecialít - spoločnosťou Roger Vidal. Tento lahodný remeselný výrobok, ktorý v sebe spája sladkosť jahňacieho mäsa s autentickou chuťou Provensálska, je pozvánkou na cestu nezabudnuteľných chuťových zážitkov, predovšetkým pre milovníkov provensálskej kuchyne. Pri jej výrobe boli použité prvotriedne suroviny a je bez pridaných konzervantov a umelých farbív.
Zloženie: 47% jahňacie mäso (pôvod: Francúzsko), VAJCIA, cuketa, kuracia pečeň, zelené olivy, paprika, cibuľa, soľ, zahusťovadlo: E410 - karubín, korenie.
Alergény: VAJCIA.
Nutričné informácie na 100g: energia 544kJ/131kcal, tuky 9g (z toho nasýtené mastné kyseliny 3g), sacharidy 1,6g (z toho cukry <0,5g), bielkoviny 11g, soľ 1,5g.
Po otvorení uchovávajte v chlade, spotrebujte do 2 dní.
Vyrobené vo Francúzsku.
Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale.