Pecorino je súhrnný názov pre mnohé talianske ovčie syry. Tento Pecorino Romano je tvrdý syr s jemne slanou, pikantnou chuťou. Ideálny na strúhanie, ale chutný je aj s pohárom vína.
Manchego s hľuzovkou a medom
4,50 €
S DPH
Prvý ovčí syr, ktorý kombinuje hľuzovku a med, výsledkom čoho je exkluzívna a vynikajúca chuť.
Prvý ovčí syr, ktorý kombinuje hľuzovku a med, výsledkom čoho je exkluzívna a vynikajúca chuť.
Zloženie: pasterizované ovčie mlieko, 3% med, soľ, 1% hľuzovková pasta, štartér, vegetariánske syridlo.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1878kJ/453kcal, tuky 37,0g (z toho nasýtené mastné kyseliny 25,5g), sacharidy 3,7g (z toho cukry 3,7g), biekoviny 26,2g, soľ 1,8g.
Skladujte v suchu a chlade (pri teplote +2°C až +8°C). Vyrobené v Holandsku.
Zloženie: pasterizované ovčie mlieko, 3% med, soľ, 1% hľuzovková pasta, štartér, vegetariánske syridlo.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1878kJ/453kcal, tuky 37,0g (z toho nasýtené mastné kyseliny 25,5g), sacharidy 3,7g (z toho cukry 3,7g), biekoviny 26,2g, soľ 1,8g.
Skladujte v suchu a chlade (pri teplote +2°C až +8°C). Vyrobené v Holandsku.
58
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Španielsko
- Úprava
- Pasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Doba zrenia
- 12 mesiacov
- Tuk
- 50%
- Prísady
- Hľuzovka a med