Košík

Bettine kozi natural 125 g

3,50 €
S DPH

Plátky krátko zrejúceho syra z čistého kozieho mlieka s krehkou štruktúrou a sviežou chuťou s jemne kyslastými nuansami sa skvele hodia do šalátov alebo s tmavým chlebom.

Množstvo
Čoskoro opäť v predaji

Plátky krátko zrejúceho syra z čistého kozieho mlieka s krehkou štruktúrou a sviežou chuťou s jemne kyslastými nuansami sa skvele hodia do šalátov alebo s tmavým chlebom.
 
Zloženie: pasterizované kozie mlieko (pôvod: EÚ), jedlá soľ, konzervant: sorban draselný, mliekarenské kultúry, mikrobiálne syridlo. Obsah tuku v sušine min. 48%.  
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100 g: energia 1150kJ/275kcal, tuky 22 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 17 g), sacharidy 3,1 g (z toho cukry 0 g), bielkoviny 16,5 g, soľ 1,3 g.
Distribútor: Grater s.r.o., Špitálska 53, 811 01 Bratislava. Vyrobené v Holandsku.
Skladujte v suchu a chlade (max. +7°C), po otvorení spotrebujte čím skôr.
Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale. Hmotnosť: 125g

1012

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Holandsko
Úprava
Pasterizovaný
Laktózové
Áno
Tuk
48%

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Dostupnosť: Vypredané

Tomme de Savoie je horský polotvrdý syr z východného Francúzska s prístupným charakterom. Jeho chuť je krémová a bohatá na ovocné a bylinkové nuansy.

Gouda BIO

3,30 €
Dostupnosť: Vypredané
Táto organická gouda sa vyrába v holandskom meste Steijen. Mlieko pochádza zo zmiešaného stáda približne 200 kráv, z ktorých väčšina patrí k plemenu Brown Swiss. Keď túto goudu ochutnáte, na jazyku ucítite hladkú, hustú pastu posiatu proteínovými kryštálmi, ktoré príjemne chrumkajú. Zrením získava orechovú, karamelizovanú chuť, ktorú dopĺňajú tóny crème fraiche a sladkej trávy.
Dostupnosť: Vypredané

Valrhona je svetoznáma čokoládovňa založená v roku 1922 vo Francúzsku, ktorá vyrába čokoládové produkty Grand Cru, teda najvyššej kvality. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam si vyberá tie najlepšie kakaové plantáže, aby vytvorila svoje jedinečné zmesi a dokonale vyladila chute pre milovníkov výnimočných čokolád.

Ivoire - biela čokoláda slonovinovej farby je potešením vytvoreným majstrami cukrármi, ktorí vedia chuť kvalitnej bielej čokolády ešte viac zvýrazniť. Vyznačuje sa svojou jemnosťou, vanilkovými tónmi a nepresladenou chuťou. Nápad spojiť ju s jemnými chrumkavými malinovými lupienkami je jednoducho excelentný. Sladké a teplé chute čokolády sú zvýraznené kyslou a ovocnou chuťou malín, čo vytvára lahodný kontrast na jazyku. 

Dostupnosť: 4 Na sklade

Špecialita z olivového oleja s pridaním čiernej hľuzovky od Oliviers & Co svojimi výraznými zemitými tónmi pozdvihne aj všedné jedno na kulinársky zážitok. Čierne hľuzovky sú známe svojou robustnejšou arómou v porovnaní s bielymi hľuzovkami. Tieto celosvetovo cenené pochúťky, vychvaľované ako klenoty talianskej kuchyne, nie je možné pestovať na farmách a sú starostlivo ručne zbierané v prírode a následne odosielané do vynikajúcich 5-hviezdičkových reštaurácií po celom svete. Pozdvihnite svoje jedlá pomocou tohto exkluzívneho oleja, ktorý bol vytvorený spojením extra panenského olivového oleja zo srdca Apúlie v Taliansku s opulentnou esenciou čiernych hľuzoviek (Tuber Melanosporum).

Dostupnosť: Vypredané

Jacquin Buchette je čerstvý kozí syr z údolia Loiry vo Francúzsku, zarolovaný v brusniciach. Pre tento krémový syr typu žervé sú charakteristické bylinkové a citrusové nuansy a svieže tóny trávy. Je ho chuť je jasná, krémová a lahodná. Vyrába ho renomovaný výrobca syrov, ktorý sa remeslu venuje už po 3. generácie, z pasterizovaného kozieho mlieka s pridaním syridla podľa tradičného receptu.

Emmental AOP

3,40 €
Dostupnosť: 1000 Na sklade

Švajčiarsky Emmentaler (AOP) zrel najmenej štyri mesiace. Jeho elastická textúra nádherne harmonizuje s jeho jemnou, sladkou a orieškovou chuťou.

Dostupnosť: 13 Na sklade
Gudbrandsdalen je tiež známy pod starším názvom Gjetost (kozí syr). Tento nórsky syr je skôr zvláštnosťou. Je vyrobený zo srvátky a svojou hnedou farbou pripomína karamel. V Nórsku sa tento sladký syr často konzumuje na raňajky s teplým čajom.
Dostupnosť: Vypredané

Chaource je špecialita z oblasti Champagne s jemne drobivou textúrou a tenkou, jedlou bielou kôrkou. Tento syr má chuť intenzívne krémovú, aromatickú - bohatú na nuansy byliniek a húb. Je obzvlášť vhodný ako dezertný syr, ktorý sa dokonale hodí k známemu vínu z tej istej oblasti.

Dostupnosť: Vypredané
Dip sa konzumuje priamo so syrom, na chrumkavej bagete alebo na čerstvom, horúcom kúsku toastu. Výrobca Folies Fromages – Guillaume a Lesgards pripravil šesť receptov, ktorých cieľom je pridať iný rozmer spôsobu, akým sa dá vychutnať syr. Recepty sú založené na tradícii a spoliehajú sa na maximálne využitie protichodných, no zároveň vzájomne sa dopĺňajúcich chutí. Vyrábajú sa remeselným spôsobom v Pyrenejách. Svetlé figy sú dokonalým spoločníkom k lahodným kozím syrom. Pár hrozienok a ľahký dotyk bobkového listu dopĺňa túto zmes, ktorá je plná slnka a chutí horúcej južnej pahorkatiny...
Dostupnosť: Vypredané

Extra starý syr zo Severného Holandska zreje približne 18 mesiacov a je ideálny ako snack s nápojmi. Vyrobený je zo 100% mlieka najlepšej kvality zo severu Holandska. Tento syr s chráneným označení sa vyrába v syrárni Lutjewinkel od roku 1916.

Rambol aux Noix

2,90 €
Dostupnosť: Vypredané

Rambol je francúzsky tavený syr, ktorý bol vynájdený v 60. rokoch minulého storočia vo výrobni smotany v Rambouillet. V roku 1970 bola na trh uvedená prvá verzia značky Rambol aux Noix (Rambol s orieškami).

Jeho textúra je jemná, krémová a roztierateľná a po celom jeho vnútri sú rozmiestnené tri vrstvy orechov a malé kúsky orechov (vlašské orechy a lieskové orechy z Dordogne). Chuť je veľmi jemná a mierne drevitá.

Dostupnosť: 1000 Na sklade
Tento holandský kozí syr je ochutený žihľavou a zreje na drevených doskách minimálne 4 týždne. Žihľava poskytuje prekvapivo jemnú, ale stále korenistú chuť.
Dostupnosť: Vypredané

Gouda Old Rotterdam je vo svete syrov známy pojem. Medzi jej rôznymi druhmi si každý vie vybrať svoj obľúbený. Pre tento syr je typická dlhá doba zrenia, ktoré prebieha na doskách z borovicového dreva, čo umožňuje optimálne rozvinutie jedinečnej chuti syra. Napríklad variant Old Goat z kozieho mlieka zreje 28 týždňov. Je to lahodný, tvrdý syr s pevnou štruktúrou a bohatou, pikantnou chuťou. Jeho plná chuť je umocnená korenistým charakterom. Chutiť Vám bude na sendviči, ale vynikne aj na syrovej doske ako snack k vínku či inému drinku. 

Beaufort PDO

4,10 €
Dostupnosť: Vypredané

Beaufort, francúzsky tvrdý syr, vyrábaný výhradne v Savoy a High Savoy, je vyrobený zo surového mlieka od kráv miestnych plemien: Tarine a Abondance. Konzistencia je vláčna a plná, môže mať vodorovné praskliny a malé otvory. Winter Beaufort (Beaufort d´hiver) sa vyrába od novembra do mája. Má svetlú farbu, pretože kravy sú kŕmené výlučne senom zozbieraným v lete. Letný Beaufort (Beaufort d´eté) sa vyrába, keď sú kravy na pastvinách a horských pastvinách, teda od 1. júna do 31. októbra. Jeho farba je žltšia, chuť ovocnejšia a výraznejšia. Doba zrenia syru Beaufort sa pohybuje medzi 5-12 mesiacmi.

Dostupnosť: Vypredané

Dozrel k dokonalosti v bývalých muničných bunkroch v dedine Daarle v Twente. Počas zrenia sa syr umýva a natiera špeciálnou zmesou plesní a zrejúcich kultúr. Príjemne štipľavý, no zároveň krémový a s jemne sladkou doznievajúcou chuťou.

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Podrobnosti nájdete tu.