

Dulová žele alebo Membrillo je španielska špecialita s dlhoročnou tradíciou, ktorá sa obvykle jedáva na raňajky. Tvorí dobrú dvojicu s pikantnými druhmi syrov, ako je napríklad Roquefort, Manchego.
Dulová žele alebo Membrillo je španielska špecialita s dlhoročnou tradíciou, ktorá sa obvykle jedáva na raňajky. Tvorí dobrú dvojicu s pikantnými druhmi syrov, ako je napríklad Roquefort, Manchego.
Zloženie: 58% duly, cukor, želírovacia látka: pektín, citrónová šťava, sodium benzoate.
Alergény: -
Nutričné informácie na 100g: energia 11481kJ/270kcal, tuky 0,5g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0g), sacharidy 67g (z toho cukry 62g), bielkoviny 0,5g, soľ 0,02g.
Vyrobené v Španielsku. Skladujte v suchu a chlade, po otvorení udržujte v chlade.
Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale. Hmotnosť: 800 g
Tabuľka dát