Košík

Jemný kolač s mandľami a Mentonom (citrón) BIO 225 g

12,90 €
S DPH

Tento vláčny bezlepkový koláčik je úplne bez múky a je jednoducho neodolateľný vďaka lahodnej, vzdušnej konzistencii a výnimočnej chuti. Vďaka svojmu zloženiu je vhodný aj pre rôzne diéty. Jeho jedinečné balenie zaručuje dlhú trvanlivosť, takže si ho môžete kedykoľvek vychutnať buď samotný, alebo s coulis, sorbetom či ovocným šalátom. Na prípravu netreba už nič... Hneď po vybratí z krabice je pripravený na zjedenie. Či už ako dezert alebo ako popoludňajšie občerstvenie, navyše môžete sa rozdeliť aj s priateľmi! Veľkou výhodou je praktické balenie - táto dobrota je zabalená v hliníkovom obale, čo znamená, že si ju môžete vziať kamkoľvek chcete a zároveň sú zachované všetky chute a jemnosť tejto pochúťky na dlhý čas!

Množstvo
Čoskoro opäť v predaji

Tento vláčny koláčik je úplne bez múky a je jednoducho neodolateľný vďaka lahodnej, vzdušnej konzistencii a výnimočnej chuti. Vďaka svojmu zloženiu je vhodný aj pre rôzne diéty. Jeho jedinečné balenie zaručuje dlhú trvanlivosť, takže si ho môžete kedykoľvek vychutnať buď samotný, alebo s coulis, sorbetom či ovocným šalátom. Na prípravu netreba už nič... Hneď po vybratí z krabice je pripravený na zjedenie. Či už ako dezert alebo ako popoludňajšie občerstvenie, navyše môžete sa rozdeliť aj s priateľmi! Veľkou výhodou je praktické balenie - táto dobrota je zabalená v hliníkovom obale, čo znamená, že si ju môžete vziať kamkoľvek chcete a zároveň sú zachované všetky chute a jemnosť tejto pochúťky na dlhý čas!
Špeciality v Biscuiterie de Provence sú vyrábané s rešpektom k tradíciám a spĺňajú najprísnejšie kvalitatívne normy. Cukrári tu vytvárajú a spracúvajú svoje recepty z ušľachtilých, prírodných a starostlivo vyberaných surovín, zaručene bez pridania farbív a konzervačných látok. Od roku 1997 spoločnosť Biscuiterie de Provence, ktorá sa špecializuje na sušienky, inovuje a trúfa na nové receptúry..., pričom zároveň zachováva vernosť mandliam, ktoré kraľujú ich rodinnej ságe.
Zloženie: cukor* (pôvodom z Francúzska), 32% mandle*, vajcia*, mútené maslo*, citrónová kôra z oblasti Menton IGP (CHZO)*, esenciálny citrónový olej*. * Produkty z ekologického poľnohospodárstva.
Alergény: vajcia, mandle, mlieko/mliečne produkty, laktóza. Vyrobené v prevádzke, ktorá spracováva lieskové a vlašské orechy. Neobsahuje lepok.
Nutričné informácie na 100g:energia: 1809,21kJ/432,122kcal, tuky 28g (z toho nasýtené mastné kyseliny 9,4g), sacharidy 33g (z toho cukry 33g), bielkoviny 10g, vláknina 3,1G, soľ 0,09g.
Skladujte v suchu a chlade. Vyrobené vo Francúzsku.
Hmotnosť: 225g

1584

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Dostupnosť: Vypredané
Vynikajúci bezlepkový koláč s mandľami, figami a hrozienkami z Provensálska je jednoducho neodolateľný vďaka jeho lahodnej konzistencii. Navyše, je okamžite pripravený na konzumáciu! Jeho jedinečné balenie zaručuje dlhú trvanlivosť, takže si ho môžete kedykoľvek vychutnať buď samotný, alebo s coulis, sorbetom či ovocným šalátom.
Dostupnosť: Vypredané
Túto lahodnú kačaciu pečeň Foie gras s textúrou rozplývajúcou sa na jazyku navrhli gurmánski majstri v Maison Sauveterre. Tip na podávanie: Foie gras vyberte z chladničky 20 minút pred podávaním. Nakrájajte ju pomocou nezúbkovaného noža vopred namočeného do horúcej vody. Podávajte so sedliackym chlebom, kanapkami, toastom alebo perníkom.
Dostupnosť: 1000 Na sklade

Comté je francúzsky tvrdý syr vyrobený výlučne zo surového mlieka od kráv plemien Montbéliard a Simmental Français v masíve Jura. Syr s tradíciou, ktorá má svoj pôvod v potrebe farmárov z Haut-Duob vyrábať aj v zime. Chovatelia mlieka spojili svoje sily s cieľom vyrobiť tento vzácny syr. Tak sa zrodili slávne „Frutières“, ktorých je dnes viac ako 150. Z Comté sa rýchlo vyvinul syr „Grand Cru“, t. j. syr najvyššej kvality, ktorý bol nielen veľmi populárny vo Francúzsku, ale získal si aj celosvetovú slávu. Proces zrenia prebieha v zrecích pivniciach minimálne 4 mesiace. Priemerná doba zrenia je 8 až 12 mesiacov.

Gouda BIO

3,30 €
Dostupnosť: Vypredané
Táto organická gouda sa vyrába v holandskom meste Steijen. Mlieko pochádza zo zmiešaného stáda približne 200 kráv, z ktorých väčšina patrí k plemenu Brown Swiss. Keď túto goudu ochutnáte, na jazyku ucítite hladkú, hustú pastu posiatu proteínovými kryštálmi, ktoré príjemne chrumkajú. Zrením získava orechovú, karamelizovanú chuť, ktorú dopĺňajú tóny crème fraiche a sladkej trávy.
Dostupnosť: Vypredané

Valrhona je svetoznáma čokoládovňa založená v roku 1922 vo Francúzsku, ktorá vyrába čokoládové produkty Grand Cru, teda najvyššej kvality. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam si vyberá tie najlepšie kakaové plantáže, aby vytvorila svoje jedinečné zmesi a dokonale vyladila chute pre milovníkov výnimočných čokolád.

Vysoký obsah kakaa (až 85%) a majstrovská zmes tých najlepších kakaových bôbov z Afriky robí z Abinao poklad medzi " Grand Cru" čokoládami. Jej horko-sladká chuť s pretrvávajúcou intenzitou s odtieňmi dreva a surového kakaa prináša jedinečný chuťový zážitok.

Dostupnosť: Vypredané

Biscuiterie de Provence, inšpirovaná bohatstvom stredomorskej oblasti, vytvorila jedinečné gurmánske chrumkavé sušienky s lahodnými kúskami sušeného ovocia. Spájajú v sebe sladkosť mandlí s bohatou chuťou ovocia. Sú vyrobené podľa tradičnej receptúry, ktorá využíva suroviny z ekologického poľnohospodárstva a ktoré podliehajú prísnej sledovateľnosti. Figy, mandle, pšeničná múka z oblasti Drôme, mútené maslo - to sú všetko ingrediencie, ktoré robia z týchto sušienok taký pôžitok.

Gouda 4 ročná

3,75 €
Dostupnosť: 997 Na sklade

Gouda alebo, ako hovoria miestni, „How-da“ je holandský syr pomenovaný podľa mesta Gouda v Holandsku. Ide o jeden z celosvetovo najobľúbenejších syrov, ktorý predstavuje 50 až 60 % svetovej spotreby syra. Existuje niekoľko druhov Goudy, klasifikovaných podľa veku. Z nich si zarytí priaznivci Goudy najradšej vyberajú odležanú Goudu, pretože majú pocit, že trvá roky, kým sa dozrievaním prejavia komplexné chute syra. Vyzretá Gouda sa pripravuje podobne ako ostatné syry Gouda - oddelením tvarohu a srvátky pomocou procesu zahrievania. V priebehu zrenia sa v syre Gouda vytvárajú kryštály laktátu vápenatého tvorené kyselinou mliečnou obsiahnutou v syre...

Dostupnosť: Vypredané

Tento holandský kozí syr (s chráneným zemepisným označením) je špecialitou s jedinečným charakterom. Je to polotvrdý syr s jemnou chuťou, obohatenou o lahodnú kombináciu petržlenovej vňate a cesnaku. Vynikajúci je na chlebe alebo ako snack k nápojom.

Dostupnosť: Vypredané

Maslo d'Isigny pochádza z Normandie a pýši sa chráneným označením pôvodu. Celosvetovo známe je pre svoju krémovú, jemnú štruktúru a chuť s ľahkými odtieňmi lieskových orieškov. Chutné je len tak s chlebom, ale veľmi vhodné je aj na pečenie či zapekanie.

Kaltbach Creamy

4,70 €
Dostupnosť: Vypredané

Tento polomäkký švajčiarsky syr má vďaka extra porcii smotany obzvlášť krémovú textúru, ktorá sa rozplýva v ústach, doplnená je pikantnou arómou z pieskovcových jaskýň Kaltbach. Vďaka svojej tmavohnedej prírodnej kôrke a luxusnej textúre je jasné, že tento syr patrí do rodiny Kaltbachov.

Dostupnosť: Vypredané

Táto talianska klobáska určená na grilovanie. Medzi tradičné lahôdkarské pochúťky patria malé delikatesy, ktoré prinášajú potešenie z lahôdok pre každú príležitosť s rituálom čerstvo nakrájanej salámy priamo na váš stôl. Salamella Salsiccia Mantovana je v aróme korenistá, v chuti veľmi charakteristická, s prevahou čierneho a bieleho korenia.

Bezlepkový a bezlaktozový produkt.

Bryndza 200 g

4,70 €
Dostupnosť: Vypredané

Ovčia bryndza je  jedným z najobľúbenejších a najpredávanejších výrobkov na Slovensku. Je bohatým zdrojom kvalitných bielkovín, minerálov, hlavne vápnika, fosforu, draslíka, vitamínov a množstva užitočných mikroorganizmov. Je právom označovaná aj ako “slovenské biele zlato“.

Dostupnosť: Vypredané

Fourme d’Ambert (modrá škvrna) je francúzsky syr s modrou plesňou syr, ktorý sa vyrába v horskom prostredí regiónu Auvergne-Rhônes-Alpes v nadmorskej výške 600 až 1600 m. História výroby Fourme d’Ambert v regióne Haut-Forez nepochybne siaha až do stredoveku. Toto bujné prostredie a miestna biodiverzita dodávajú syru jeho jemnú, nezameniteľnú chuť a vôňu, čím si zaslúžil aj chránené označenie pôvodu. Mlieko, z ktorého sa tento syr vyrába, pochádza od kráv pasených minimálne 150 dní v roku na pastvinách a počas zimy kŕmených krmivami výlučne z oblasti označenia.

Dostupnosť: 1000 Na sklade

Holandsky Grebbeberger dozrieval v švajčiarskych jaskyniach viac ako 5 mesiacov, vďaka čomu má intenzívnejšiu, plnú ovocnú chuť a má mierne drobivú textúru.

Dostupnosť: Vypredané

Appenzeller je jednou z najznámejších švajčiarskych syrových špecialít. Za svoju aromatickú a ostrú chuť vďačí legendárnej soľanke s bylinkami, ktorej presné zloženie je dobre stráženým tajomstvom. Zreje minimálne 3 mesiace (klasický), 4 mesiace (prvá trieda) alebo 6 mesiacov (extra čierna).

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Podrobnosti nájdete tu.