Košík

Cheddar

3,40 €
S DPH

Ručne vyrobený farmársky čerstvý čedar zrejúci až 12 mesiacov. Jemná textúra a bohatá, hladká a mimoriadne krémová chuť charakterizujú tento syr.

Množstvo

Ručne vyrobený farmársky čerstvý čedar zrejúci až 12 mesiacov. Jemná textúra a bohatá, hladká a mimoriadne krémová chuť charakterizujú tento syr.

Tento syr ma prirodzene nízky obsah laktózy.

Zloženie: pasterizované kravské mlieko, soľ, štartér, vegetariánske syridlo.

Alergény:
mlieko/mliečne produkty, laktóza. 

Nutričné informácie na 100g:
energia 1700kJ/410kcal, tuky 34,4g (z toho mastné kyseliny: nasýtené 21,7g, mononenasýtené 9,4g, polynenasýtené 1,4g), sacharidy 0,1g, bielkoviny 25g, soľ 2g.

Udržujte v suchu a chlade.

Vyrobené v Anglicku.

45

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Anglicko
Úprava
Pasterizovaný
Laktózové
Nie
Doba zrenia
12 mesiacov
Tuk
48%

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Dostupnosť: Vypredané
Túto lahodnú kačaciu pečeň Foie gras s textúrou rozplývajúcou sa na jazyku navrhli gurmánski majstri v Maison Sauveterre. Tip na podávanie: Foie gras vyberte z chladničky 20 minút pred podávaním. Nakrájajte ju pomocou nezúbkovaného noža vopred namočeného do horúcej vody. Podávajte so sedliackym chlebom, kanapkami, toastom alebo perníkom.
Dostupnosť: Vypredané

Prvotriedna zmes syrov na fondue, pozostávajúca zo strúhaných švajčiarskych syrov Kaltbach zrejúcich v pieskovcových jaskyniach. V kombinácii s údeninami či zeleninou je to lahôdka.

Dostupnosť: Vypredané

Roquefort je snáď najznámejší modrý syr na svete. Vyrába sa z čistého plnotučného ovčieho mlieka a dozrieva v prírodných jaskyniach Roquefort-sur-Soulzon. Robustný, polotvrdý, chuťovo bohatý, modrou plesňou charakteristický syr pre skutočného milovníka syrov.

Dostupnosť: Vypredané

Stelvio Stilfser, to je intenzívna a elegantná chuť pochádzajúca z Južného Tirolska. V roku 2007 ako prvý a jediný syr z tejto oblasti získal označenie CHOP (chránené označenie pôvodu), čo mu zaručuje čistú kvalitu, autenticitu a historické spojenie s miestom svojho pôvodu. Stilfser je typický horský syr z mlieka pochádzajúceho z alpských fariem a vyrábajú ho juhotirolská mliekareň Mila/Latte Montagna Alto Adige a mliekareň Burgeis/Burgusio. Čerstvé mlieko používané na jeho výrobu sa denne zbiera z 350 alpských fariem, z nich 97 % sa nachádza v nadmorskej výške viac ako 1 000 metrov, a veľmi rýchlo sa spracováva.

Dostupnosť: 999 Na sklade
Tento holandský kozí syr je ochutený žihľavou a zreje na drevených doskách minimálne 4 týždne. Žihľava poskytuje prekvapivo jemnú, ale stále korenistú chuť.
Dostupnosť: Vypredané

Gillot Camembert (CHOP) je výnimočný syr vyrobený v súlade s tradíciami predkov majstrov výrobcov syra. Každý syr je vyrobený zo surového mlieka zozbieraného od producentov na pastvinách v Normandii.

Dostupnosť: Vypredané
Dip, vyrobený vo Francúzsku, najlepšie chutí spolu s kravským syrom. Už od roku 1966 známa francúzska spoločnosť Saveurs Fruits využíva unikátnu metódu šetrného varenia vo vákuu pri nízkej teplote, ktorá umožňuje zachovať lepšiu organoleptickú kvalitu ovocia (textúra, príchute a farby), ako aj prítomnosť kúskov ovocia. Sú skutočnými odborníkmi v oblasti výberu najvhodnejšieho ovocia na výrobu džemov a ovocných výrobkov. Všetky plody sú starostlivo vyberané podľa kritérií čerstvosti, zrelosti, chuti a ďalších veľmi presných špecifikácií. So svojou ponukou viac ako 20 druhov ovocia prinášajú najširší sortiment BIO produktov na trhu džemov a ovocných výrobkov.
Dostupnosť: 10 Na sklade

Táto terina bude vždy symbolom francúzskej gastronómie. Výrobca Roger Vidal ponúka rôzne produkty bez pridania akýchkoľvek konzervačných látok alebo umelých farbív. Do svojej ponuky zahrnul aj teriny a paštéty z certifikovaných bio ingrediencií. Výrobca sleduje celý proces výroby s ohľadom na dodržanie vysokej kvality tak, aby bol v súlade s jeho presvedčením a záväzkami voči životnému prostrediu. Pri konzumácii sa tak spája chuť, geografická špecifickosť, tradícia a blaho v autentickom a zdravom produkte.

Raclette

3,50 €
Dostupnosť: Vypredané
Švajčiarsky Raclette je polotvrdý alpský syr z kravského mlieka. Pochádza zo švajčiarskych Álp, ale vyrába sa aj na francúzskej strane Álp, ako aj v USA. Raclette má výnimočné rozpúšťacie vlastnosti a tradične sa podáva ako fondue a ako nastrúhaný roztopený syr na varených zemiakoch. Slovo „raclette“ je odvodené z francúzskeho slova racler, čo znamená „škrabať“.

Gouda s chilli

2,59 €
Dostupnosť: Vypredané

Lahodne jemný a krémový syr so sambalovou pastou s jemnými kúskami chilli, ktorá dodáva tomuto mladému syru pikantnú chuť.

Dostupnosť: Vypredané
Naturálne mierne sladký dip na báze fíg a horčice. Je vynikajúci s rôznymi druhmi syra a je vítaným doplnkom mnohých syrových tabúľ.
Dostupnosť: Vypredané

Tento originálny farmársky syr je ručne vyrábaný na farme z plnotučného, surového kravského mlieka. Pridaním sambalu vzniká vysoko pikantná chuť. Zacítite poctivé farmárske remeslo!

Dostupnosť: Vypredané

Medzi tradičné lahôdkarské pochúťky patria malé delikatesy, ktoré prinášajú potešenie z lahôdok pre každú príležitosť s rituálom čerstvo nakrájanej salámy priamo na váš stôl. Taká je aj Salame Levoni Cacciatore - v aróme korenistá, v chuti veľmi charakteristická, s prevahou čierneho a bieleho korenia.

Bezlepkový a bezlaktozový produkt.

Montagne du Jura

3,79 €
Dostupnosť: Vypredané
Jeho výroba z horského mlieka mu dodáva pružnú textúru, ktorá sa rozplýva v ústach. Jeho chuť môže byť jemná aj výrazná, v závislosti od stupňa zrelosti. Zreje minimálne 8 týždňov.

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Podrobnosti nájdete tu.