Košík

BIO Olivový olej Emile NOEL 1000ml

27,00 €
S DPH

Organický olivový olej s extra jemnou, ľahkou chuťou s dotykom ovocných tónov a bez náznaku horkosti, ktorý si zamilujete pri Vašom každodennom varení. V studenej či teplej kuchyni, bohatstvo jeho nečakaných odtieňov Vás pri jeho ochutnaní prekvapí. Vynikne najmä v stredomorskej kuchyni (napríklad v olivovom koláči, gratinovanej zelenine, s bielym mäsom), je tiež ideálnym doplnením šalátov a využijete ho aj pri varení, pečení či vyprážaní.

 

Množstvo
Čoskoro opäť v predaji

Organický olivový olej s extra jemnou, ľahkou chuťou s dotykom ovocných tónov a bez náznaku horkosti, ktorý si zamilujete pri Vašom každodennom varení. V studenej či teplej kuchyni, bohatstvo jeho nečakaných odtieňov Vás pri jeho ochutnaní prekvapí. Vynikne najmä v stredomorskej kuchyni (napríklad v olivovom koláči, gratinovanej zelenine, s bielym mäsom), je tiež ideálnym doplnením šalátov a využijete ho aj pri varení, pečení či vyprážaní.

Zloženie: 100% organický extra panenský olivový olej, extrahovaný za studena.

Alergény: -

Nutričné informácie na 100g: energia 3768,12kJ/900kcal, tuky 100g (z toho nasýtené mastné kyseliny 15g), sacharidy 0g (z toho cukry 0g), bielkoviny 0g, soľ 0g, vitamín E 27mg.

Vyrobené vo Francúzsku.

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale.

 

1533

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Francúzsko

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Dostupnosť: Vypredané

Táto jemná flámska špecialita vďačí za svoj názov bruggskému čipkárskemu remeslu. Je to veľmi jemný mäkký syr s takmer zamatovou jedlou bielou kôrou. Vynikajúci ako dezertný syr alebo k poháru dobrého piva.

Dostupnosť: 999 Na sklade

Tento originálny farmársky syr je ručne vyrábaný na farme z plnotučného, surového kravského mlieka. Pridaním sambalu vzniká vysoko pikantná chuť. Zacítite poctivé farmárske remeslo!

Jose Jalapenos

2,90 €
Dostupnosť: Vypredané

Pre tých, ktorí obľubujú syry s výraznou chuťou, je José špičkovou voľbou. Krémovo smotanový syr s kúskami jalapeños z neho robí veľmi obľúbený syr.

Dostupnosť: Vypredané

Valrhona je svetoznáma čokoládovňa založená v roku 1922 vo Francúzsku, ktorá vyrába čokoládové produkty Grand Cru, teda najvyššej kvality. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam si vyberá tie najlepšie kakaové plantáže, aby vytvorila svoje jedinečné zmesi a dokonale vyladila chute pre milovníkov výnimočných čokolád.

Čokoláda Manjari vyjadruje skutočnú osobnosť madagaskarského kakaa - na jazyku zacítite kyslasté tóny červených bobúľ s jemným záverom evokujúcim pražené orechy a sušené ovocie.

Old Rotterdam

2,70 €
Dostupnosť: 998 Na sklade

Tento 36 týždňov zrejúci syr Old Rotterdam je ideálny do sendviča alebo ako občerstvenie k nápojom. Syr Old Rotterdam je mierne chrumkavý vďaka malým bielym kryštálom, ktoré sa tvoria počas zrenia. A to dodáva tomuto vyzretému syru jeho úžasnú chuť.

Ovčí syr mladý

3,70 €
Dostupnosť: 1000 Na sklade
Holandský ovčí syr je vzácny produkt, tento ovčí syr je však odporúčaný pre tých milovníkov syra, ktorí chcú vyskúšať niečo iné. Pri pomyslení na syr sa ľuďom často vybaví kravský a kozí syr, no ovčí syr je prinajmenšom taký lahodný. Syr vyrobený z ovčieho mlieka je dobrou alternatívou pre ľudí s alergiou na kravské mlieko, navyše je plný vitamínov, bohatý na vitamíny A, B a C a je teda nielen zdravý, ale aj chutný.

Bleu des Basques

3,90 €
Dostupnosť: Vypredané

Modrý druh francúzskeho ovčieho syra s ovocnou a mierne slanou príchuťou. Syrová štruktúra je drobivá. Ideálne je zjezť ho na záver syrového taniera.

Dostupnosť: Vypredané

Originálna kombinácia artičokov a letných hľuzoviek spolu vytvára lahodnú nátierku, ktorá rozhodne stojí za ochutnanie! Sladkosť artičokov sa harmonicky spája s jemnosťou letnej hľuzovky, všetko je okorenené dotykom horčice s pridaním sviežej smotany pre zjemnenie. Výsledkom je zamatový krém, ktorý sa bude skvele hodiť k vašim aperitívom, na mini-toasty alebo krekry, alebo jednoducho na namáčanie k tyčinkám. Svoje miesto si nájde aj pri podávaní v dezertných pohárikoch - verrine, v kombinácii s vajíčkami. Výnimočný chuťový zážitok je zaručený!

Beaufort PDO

4,10 €
Dostupnosť: Vypredané

Beaufort, francúzsky tvrdý syr, vyrábaný výhradne v Savoy a High Savoy, je vyrobený zo surového mlieka od kráv miestnych plemien: Tarine a Abondance. Konzistencia je vláčna a plná, môže mať vodorovné praskliny a malé otvory. Winter Beaufort (Beaufort d´hiver) sa vyrába od novembra do mája. Má svetlú farbu, pretože kravy sú kŕmené výlučne senom zozbieraným v lete. Letný Beaufort (Beaufort d´eté) sa vyrába, keď sú kravy na pastvinách a horských pastvinách, teda od 1. júna do 31. októbra. Jeho farba je žltšia, chuť ovocnejšia a výraznejšia. Doba zrenia syru Beaufort sa pohybuje medzi 5-12 mesiacmi.

Iberico

3,59 €
Dostupnosť: 1000 Na sklade

Španielsky syr zo zmesi kravského, kozieho a ovčieho mlieka. Vyznačuje sa jedinečnou chuťou, ktorá je bohatá na svieže a ovocné nuansy.

Dostupnosť: Vypredané

Tento taliansky  syr Provolone  v  Taliansku sa  zvyčajne používa na pizzu, toasty a do jedál, ktoré sa pečú v rúre. Po zahriatí totiž syr vytvorí krásnu rovnomernú vrstvu a jeho jemná, oriešková chuť s mierne sladkastým podtónom skvele dopĺňa ostatné chute, napríklad chute zeleniny či byliniek. Jeho textúra je krémová, mierne pružná a sformovaný je do charakteristického tvaru "klobásy".

Dostupnosť: Vypredané

Pod pevnou, ale jedlou kôrkou Reblochonu sa skrýva intenzívne krémový a roztierateľný mäkký syr s hlbokou aromatickou chuťou, ktorá pripomína alpské pastviny a lieskové orechy. Vynikajúci dezertný syr, ale tiež nenahraditeľný ako tavený syr v slávnom savojskom jedle Tartiflette. 

Dostupnosť: Vypredané
Túto lahodnú kačaciu pečeň Foie gras s textúrou rozplývajúcou sa na jazyku navrhli gurmánski majstri v Maison Sauveterre. Tip na podávanie: Foie gras vyberte z chladničky 20 minút pred podávaním. Nakrájajte ju pomocou nezúbkovaného noža vopred namočeného do horúcej vody. Podávajte so sedliackym chlebom, kanapkami, toastom alebo perníkom.
Dostupnosť: Vypredané

Tento mäkký zrejúci syr je učebnicovým príkladom toho, čo Francúzi nazývajú "triple-créme". Pridaním smotany dosiahne táto syrová špecialita intenzívne jemnú, ale zároveň rafinovanú chuť. Obsah tuku je najmenej 75%. Homogénna pasta je slonovinovej až svetložltej farby, má jemnú textúru, z bielej rozkvitnutej kôrky zacítite arómu húb. Skvele doplní rôzne iné - sladké či slané - delikatesy na slávnostnom stole.

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Podrobnosti nájdete tu.