Parmigiano Reggiano je najstarší zo všetkých parmezánových syrov. Syr sa môže krájať až po dvoch rokoch zrenia. Výsledkom je tvrdý syr s intenzívne silnou, pikantnou chuťou. Ideálny na strúhanie, ale chutný aj k poháru dobrého vína.
Abondance PDO
Rafinovaný horský syr z francúzskeho savojska, ktorý má nesmierne všestranné využitie. jeho chuť je príjemne jemná a bohatá na nuansy sena a lieskových orieškov.
Rafinovaný horský syr z francúzskeho savojska, ktorý má nesmierne všestranné využitie. jeho chuť je príjemne jemná a bohatá na nuansy sena a lieskových orieškov.
Zloženie: nepasterizované plnotučné kravské mlieko, soľ, štartér, živočíšne syridlo. Obsah tuku v sušine 48%.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1740kJ/ 420kcal, tuky 35g (z toho nasýtené mastné kyseliny 23,8g), sacharidy 0,8g (z toho cukry 0,3g), bielkoviny 25,3g, soľ 1,6g.
Skladujte v suchu a chlade. Vyrobené vo Francúzsku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Francúzsko
- Úprava
- Nepasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Doba zrenia
- 3 mesiace
- Tuk
- 48%