Appenzeller klasický
Appenzeller je jednou z najznámejších švajčiarskych syrových špecialít. Za svoju aromatickú a ostrú chuť vďačí legendárnej soľanke s bylinkami, ktorej presné zloženie je dobre stráženým tajomstvom. Zreje minimálne 3 mesiace (klasický), 4 mesiace (prvá trieda) alebo 6 mesiacov (extra čierna).
Appenzeller je jednou z najznámejších švajčiarskych syrových špecialít. Za svoju aromatickú a ostrú chuť vďačí legendárnej soľanke s bylinkami, ktorej presné zloženie je dobre stráženým tajomstvom. Zreje minimálne 3 mesiace (klasický), 4 mesiace (prvá trieda) alebo 6 mesiacov (extra čierna).
Tento syr ma prirodné nízky obsah laktozy.
Zloženie:nepasterizované kravské mlieko, syridlo, mliečne kultúry, soľ. Obsah tuku v sušine 48%.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktoza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1626kJ/392kcal, tuky 32g (z toho nasýtené mastné kyseliny 19g), sacharidy 0,1g (z toho cukry 0,1g), biekoviny 25,2g, soľ 1,3g.
Skladujte v suchu a chlade (pri teplote +4°C až +8°C). Vyrobené vo Švajčiarsku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Švajčiarsko
- Úprava
- Nepasterizovaný
- Laktózové
- Nie
- Doba zrenia
- 3 mesiacov
- Tuk
- 48%