Košík

Saint Moret 150 g

4,90 €
S DPH

Lahodne osviežujúci smotanový krém s jemne sladkou dochuťou. Vďaka tomu je Saint Moret ideálny na kulinárske využitie, no je veľmi chutný aj ako nátierka na sendvič.

Množstvo
Čoskoro opäť v predaji

Lahodne osviežujúci smotanový krém s jemne sladkou dochuťou. Vďaka tomu je Saint Moret ideálny na kulinárske využitie, no je veľmi chutný aj ako nátierka na sendvič.

Zloženie: pasterizované kravské MLIEKO, smotana (MLIEKO), MLIEČNE bielkoviny, soľ.

Alergény: MLIEKO/MLIEČNE PRODUKTY, LAKTÓZA.

Nutričné informácie na 100g: energia 851kJ/205kcal, tuky 17,8g (z toho nasýtené mastné kyseliny 13,2g), sacharidy 3g (z toho cukry 3g), bielkoviny 8,3g, soľ 1,3g.

Skladujte v suchu a chlade.

Vyrobené vo Francúzsku.

Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale.

1023

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Francúzsko
Úprava
Pasterizovaný
Laktózové
Áno

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Pecorino Sardo DOP

3,39 €
Dostupnosť: 1000 Na sklade

Pecorino je súhrnný názov viacerých talianskych ovčích syrov. Tento polotvrdý syr Sardo je dlhšie zrejúci syr z plnotučného mlieka oviec zo Sardínie, zrením získava mierne ostrý, pikantný charakter. Kôrku má hladkú, farba býva slamovo žltá. Textúra je kompaktná. Jeho intenzívna, komplexná chuť s jemnými orieškovými nuansami ho predurčuje na dezertný syr, ktorý si vychutnáte s červenými vínami plnej chuti.Pridajte k nemu na syrovú dosku aj pomaranče, figy či dulové želé. Ideálnu dvojicu vytvorí s "Carasau" - tradičným sardínskym chlebom, ale chutiť vám bude aj s inými druhmi chleba či údeninami. Nastrúhaný pozdvihne chuť cestovín čí polievok, hodí sa aj do receptov s gratinovaným syrom.

Tento syr ma prirodné nízky obsah laktozy.

Dostupnosť: Vypredané

Táto jemná flámska špecialita vďačí za svoj názov bruggskému čipkárskemu remeslu. Je to veľmi jemný mäkký syr s takmer zamatovou jedlou bielou kôrou. Vynikajúci ako dezertný syr alebo k poháru dobrého piva.

Dostupnosť: Vypredané

Chaource je špecialita z oblasti Champagne s jemne drobivou textúrou a tenkou, jedlou bielou kôrkou. Tento syr má chuť intenzívne krémovú, aromatickú - bohatú na nuansy byliniek a húb. Je obzvlášť vhodný ako dezertný syr, ktorý sa dokonale hodí k známemu vínu z tej istej oblasti.

Dostupnosť: Vypredané
Pod pevnou, ale jedlou kôrkou Reblochonu sa skrýva intenzívne krémový a roztierateľný mäkký syr s hlbokou aromatickou chuťou, ktorá pripomína alpské pastviny a lieskové orechy. Vynikajúci dezertný syr, ale tiež nenahraditeľný ako tavený syr v slávnom savojskom jedle Tartiflette.
Dostupnosť: Vypredané

Francúzsky región Charentes-Poitou už po stáročia vyrába maslo najvyššej kvality z tej najjemnejšej smotany od lokálnych dodávateľov. Táto porcia roztierateľného, jemného, mierne slaného masla je balená tak, aby si maslo uchovalo všetky svoje unikátne vlastnosti. Vychutnáte si ho najlepšie s čerstvým chlebom, bude originálnym doplnkom či už na raňajky alebo na slaný brunch.

Dostupnosť: Vypredané
Tento špeciálny syr dozrieva do dokonalosti v bývalých muničných bunkroch v dedine Daarle v Twente. Vaše chuťové poháriky poteší príjemne korenistá a zároveň krémová, intenzívne svieža a čistá chuť.

Maasdamer

2,40 €
Dostupnosť: 1000 Na sklade
Pravá holandská klasika: syr Maasdammer - dierovaný syr vyrábaný autentickou receptúrou s históriou siahajúcou po stáročia. Charakteristické vzduchové bubliny vznikajú v syre počas procesu zrenia. Typická pre tento syr je príjemná sladká chuť.
Dostupnosť: Vypredané

Maslo Echiré (CHOP) sa spracováva v drevených sudoch. Toto autentické remeselné spracovanie dodáva maslu veľmi zvláštnu chuť a jemnú, mäkkú textúru, ktorá sa rozplynie na jazyku. V roku 2015 maslo získalo „Prix d’Excellence Francaise“ (Francúzska cena za výnimočnosť).

Dostupnosť: 10 Na sklade

Táto terina bude vždy symbolom francúzskej gastronómie. Výrobca Roger Vidal ponúka rôzne produkty bez pridania akýchkoľvek konzervačných látok alebo umelých farbív. Do svojej ponuky zahrnul aj teriny a paštéty z certifikovaných bio ingrediencií. Výrobca sleduje celý proces výroby s ohľadom na dodržanie vysokej kvality tak, aby bol v súlade s jeho presvedčením a záväzkami voči životnému prostrediu. Pri konzumácii sa tak spája chuť, geografická špecifickosť, tradícia a blaho v autentickom a zdravom produkte.

Dostupnosť: Vypredané

Lahodný smotanový syr s pridaním hrozienok vás príjemne prekvapí svojou lahodnou bohatou, ale zároveň jemnou krémovou chuťou s aromatickým podtónom rumu. Syr je roztierateľný, zároveň ale dostatočne pevný, aby sa dal krájať na plátky. Vychutnáte si ho s chlebom či hriankami.

Dostupnosť: Vypredané

Tieto karamelky sa vyrábajú s pridaním slaného masla v cukrárni Niniche v Quiberone v Bretónsku. Neodolateľne bohatá rovnováha sladkého karamelu a voňavej morskej soli.

Naozaj neodolateľné a rozplývajúce sa na jazyku. Vyskúšajte!

Dostupnosť: Vypredané

Pod pevnou, ale jedlou kôrkou Reblochonu sa skrýva intenzívne krémový a roztierateľný mäkký syr s hlbokou aromatickou chuťou, ktorá pripomína alpské pastviny a lieskové orechy. Vynikajúci dezertný syr, ale tiež nenahraditeľný ako tavený syr v slávnom savojskom jedle Tartiflette. 

Dostupnosť: Vypredané

Stelvio Stilfser, to je intenzívna a elegantná chuť pochádzajúca z Južného Tirolska. V roku 2007 ako prvý a jediný syr z tejto oblasti získal označenie CHOP (chránené označenie pôvodu), čo mu zaručuje čistú kvalitu, autenticitu a historické spojenie s miestom svojho pôvodu. Stilfser je typický horský syr z mlieka pochádzajúceho z alpských fariem a vyrábajú ho juhotirolská mliekareň Mila/Latte Montagna Alto Adige a mliekareň Burgeis/Burgusio. Čerstvé mlieko používané na jeho výrobu sa denne zbiera z 350 alpských fariem, z nich 97 % sa nachádza v nadmorskej výške viac ako 1 000 metrov, a veľmi rýchlo sa spracováva.

Dostupnosť: 999 Na sklade

100 týždňov zrejúci extra starý variant Rotterdamsche Oude je bohatý na intenzívne, komplexné arómy a má čistú a dlhotrvajúcu pikantnú chuť. Syr je drobivý, ale v ústach prekvapivo krémový. Tento prirodzene dlhozrejúci syr tak prináša kombináciu, ktorú v tak zrelom syre neočakávate.

Dostupnosť: 999 Na sklade

Tento syr ovocnej a pikantnej chuti, dozrieva v spleti pieskovcových jaskýň vo švajčiarskom regióne Kaltbach (Lucern) viac ako rok – najmenej deväť mesiacov v jaskyniach a tri mesiace v syrárni. Tento orieškový a bohatý syr vyrobený z nepasterizovaného mlieka kráv, ktoré sa kŕmia trávou, je jedným z najdelikátnejších vo Švajčiarsku. Turisti sa hrnú do pieskovcových jaskýň regiónu Kaltbach, aby videli, kde tento vyzretý syr získava svoju jedinečnú chuť a charakteristickú hnedú kôrku. Le Gruyère je známy pre svojou silnú a hladkú, no nie prehnanú alebo príliš slanú chuť, ako aj pre svoju drobivú povahu. Je častým víťazom medzinárodných syrových súťaží.

Dostupnosť: Vypredané

Táto Gouda je porcelánovo biely bohatý syr jemnej chuti. Patrí k z najpopulárnejším syrom na svete. Syr je vyrobený z byvolieho mlieka pochádzajúceho z Holandska, ktoré je hustejšie, bohatšie a nutrične hodnotnejšie ako kravské mlieko, preto je ideálne na výrobu syra. Jemná mliečna maslová chuť je umocnená jemnými tónmi sladkej trávy a orieškov.

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Podrobnosti nájdete tu.