


Extra vyzretá verzia klasického Appenzelleru, ktorý pochádza zo švajčiarskej horskej oblasti Appenzell a má vyše 700-ročnú tradíciu. Počas zrenia, ktoré trvá minimálne 6 mesiacov, sa na omývanie syra používa unikátny bylinkovo-soľný nálev s tajnou receptúrou, ktorý dodáva syru jedinečnú robustnú chuť s ovocnými tónmi a špecifickou pikantnou chuť, ktorá sa zrením zintenzívňuje. Pri jeho výrobe sa používa čerstvé surové mlieko od kráv, ktoré sa pasú na prísne vymedzených horských pastvinách. Vychutnáte si ho na syrovom tanieri aj ako fondue.
Extra vyzretá verzia klasického Appenzelleru, ktorý pochádza zo švajčiarskej horskej oblasti Appenzell a má vyše 700-ročnú tradíciu. Počas zrenia, ktoré trvá minimálne 6 mesiacov, sa na omývanie syra používa unikátny bylinkovo-soľný nálev s tajnou receptúrou, ktorý dodáva syru jedinečnú robustnú chuť s ovocnými tónmi a špecifickou pikantnou chuť, ktorá sa zrením zintenzívňuje. Pri jeho výrobe sa používa čerstvé surové mlieko od kráv, ktoré sa pasú na prísne vymedzených horských pastvinách. Vychutnáte si ho na syrovom tanieri aj ako fondue.
Tento syr má prirodzene nízky obsah laktózy.
Zloženie: nepasterizované kravské mlieko, soľ, syridlo. Obsah tuku v sušine 48%.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1630kJ/392kcal, tuky 32g (z toho nasýtené mastné kyseliny 19,2g), sacharidy 1g (z toho cukry 0g), bielkoviny 25g, soľ 1,6g.
Skladujte v suchu a chlade.
Vyrobené vo Švajčiarsku.
Tabuľka dát