


Zámerne jemné, aby nepredčili chuť syra. Ochutené voňavým rozmarínom. Podávame so syrom Valençay alebo akýmkoľvek syrom z kozieho mlieka.
Zámerne jemné, aby nepredčili chuť syra. Ochutené voňavým rozmarínom. Podávame so syrom Valençay alebo akýmkoľvek syrom z kozieho mlieka.
Zloženie: pšeničná múka, 11% extra panenský olivový olej, autolyzované droždie, 2% sušený rozmarín, morská soľ, kypriaca látka: hydrogénuhličitan sodný.
Alergény: pšenica, lepok. Nevhodné pre alergikov na orechy.
Nutričné informácie na 100g: energia 1647kJ/390kcal, tuky 11,7g (z toho nasýtené mastné kyseliny 1,8g), sacharidy 63,2g (z toho cukry 0,5g), bielkoviny 11,7g, soľ 2,0g.
Balené v ochrannej atmosfére. Po otvorení spotrebujte do 1 týždňa. Vyrobené v Anglicku.
Hmotnosť: 125g
Vďaka valcovitému tvaru a bielej kôrke má tento syr ľahkú a príjemnú vôňu dobre vyváženého kozieho syra. Perfektné na varenie!
Tento kozí syr zrel viac ako 4 roky v prírodnom sklade. Aj napriek tomu, že má 4 roky, syr sa dá ešte krájať (najlepšie syrovým drôtikom). Vyzretý kozí syr je skutočnou pochúťkou, narezaný na malé kúsky najlepšie chutí s pohárom suchého ružového alebo bieleho vína.
Tento dokonale vyzretý holandský kozí syr je plný chuti, lahodný, so sviežim charakterom a bohatou chuťou. Naozajstná lahôdka pre skutočných labužníkov.
Táto holandská špecialita má jedinečný charakter: syr je polotvrdý vyrobený zo 100% kozieho mlieka. Arina vyzretá je krémová a má jemne korenistý charakter.
Polotvrdý, nezrejúci, plnotučný parený slaný syr vyrobený z ovčieho mlieka.
Tomme de Savoie je horský polotvrdý syr z východného Francúzska s prístupným charakterom. Jeho chuť je krémová a bohatá na ovocné a bylinkové nuansy.
Horčica, ktorá spája v sebe silu a zároveň jemnosť vďaka výnimočnému Cognacu Pommery. Je balená v atraktívnom keramickom hrnci a utesnená lisovanou plastovou zátkou pre zachovanie optimálnej čerstvosti.
Majstrovské dielo zo Severného Holandska vyrobené zo 100 % mlieka z kvetinovej lúky a pripravené výrobcami syra v holandskej dedine Lutjewinkel. Po viac ako dvoch rokoch zrenia patrí táto špecialita medzi najchutnejšie drobené syry z Holandska. Je to hit s nápojmi v dobrej spoločnosti alebo v obyčajnej (a predsa výnimočnej) chvíli pre seba. Ocenený zlatom v kategórii Najlepší nový syr na World Cheese Awards 2021.
Rotterdamská horčicovo-kôprová omáčka je najlepším doplnkom k syru. Namočte si do nej kúsok Old Rotterdam 36 tyzdnov zrely alebo starsi Old Rotterdam Limited a vychutnajte si ho! Táto omáčka je vynikajúca aj k mäsu alebo natretá na čerstvej žemli či hamburgeri.
Provensálska jahňacia terina je starostlivo pripravená renomovaným majstrom vo výrobe mäsových špecialít - spoločnosťou Roger Vidal. Tento lahodný remeselný výrobok, ktorý v sebe spája sladkosť jahňacieho mäsa s autentickou chuťou Provensálska, je pozvánkou na cestu nezabudnuteľných chuťových zážitkov, predovšetkým pre milovníkov provensálskej kuchyne. Pri jej výrobe boli použité prvotriedne suroviny a je bez pridaných konzervantov a umelých farbív.
Roquefort je snáď najznámejší modrý syr na svete. Vyrába sa z čistého plnotučného ovčieho mlieka a dozrieva v prírodných jaskyniach Roquefort-sur-Soulzon. Robustný, polotvrdý, chuťovo bohatý, modrou plesňou charakteristický syr pre skutočného milovníka syrov.
Colosso je tvrdý, veľký syr z mlieka drsného, ale zároveň tak rozkošného vodného byvola. Byvolie mlieko obsahuje oveľa viac tuku a bielkovín než kravské mlieko. Vďaka tomu je tento syr s modrou flórou taký úžasný. Zvetraná kôrka má svetlooranžovo-hnedú farbu s bielo-sivým zákalom plesne. Vôňa výrazne pripomína trávu, čpavok, huby a karamel. Pod kôrkou je syr slonovinovej farby s jemne rozptýlenými žilkami modrej plesne s obzvlášť krémovou textúrou, tu a tam sú prítomné kryštáliky. Chuť je sofistikovaná a komplexná. Najprv ucítite plnú, smotanovú chuť, fondán, orechy a huby, postupne sa chuť v ústach rozvíja, aby bola v závere intenzívna a dlho pikantná, slaná, s korenistými tónmi modrej flóry.
Tento francúzsky syr brie si Vás podmaní plnou smotanovou chuťou doplnenou kúskami čiernej hľuzovky. Pochúťka pre skutočných gurmánov!
Dozrel k dokonalosti v bývalých muničných bunkroch v dedine Daarle v Twente. Počas zrenia sa syr umýva a natiera špeciálnou zmesou plesní a zrejúcich kultúr. Príjemne štipľavý, no zároveň krémový a s jemne sladkou doznievajúcou chuťou.
Boer’n Trots kozí syr s medom je taký krémový, až sa rozplýva na jazyku. Počas jeho prípravy sa do základu syra pridáva trocha medu. Po tom, ako je syr vyrobený, sa ešte ručne omýva zmesou s pridaným medom. Zreje 20 týždňov, čím dosiahne svoju plnú chuť a je dokonalým doplnkom na každom syrovom tanieri. Ideálny na podávanie s orechmi a krekrami, ako aj s čerstvým chlebom alebo sendvičom. Vynikajúco sa kombinujte so sviežim bielym vínom.
Tento dánsky krémový smotanový syr s príchuťou ananásu má príjemne jemnú sladkú chuť. Výborne chutí natretý na krekry, je to tiež vynikajúci dezertný syr.
Medzi tradičné lahôdkarské pochúťky patria malé delikatesy, ktoré prinášajú potešenie z lahôdok pre každú príležitosť s rituálom čerstvo nakrájanej salámy priamo na váš stôl. Taká je aj Salame Levoni Cacciatore - v aróme korenistá, v chuti veľmi charakteristická, s prevahou čierneho a bieleho korenia.
Bezlepkový a bezlaktozový produkt.
Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Podrobnosti nájdete tu.