Appenzeller je jednou z najznámejších švajčiarskych syrových špecialít. Za svoju aromatickú a ostrú chuť vďačí legendárnej soľanke s bylinkami, ktorej presné zloženie je dobre stráženým tajomstvom. Zreje minimálne 3 mesiace (klasický), 4 mesiace (prvá trieda) alebo 6 mesiacov (extra čierna).
Gouda s chilli
2,59 €
S DPH
Lahodne jemný a krémový syr so sambalovou pastou s jemnými kúskami chilli, ktorá dodáva tomuto mladému syru pikantnú chuť.
Lahodne jemný a krémový syr so sambalovou pastou s jemnými kúskami chilli, ktorá dodáva tomuto mladému syru pikantnú chuť.
Zloženie: pasterizované kravské mlieko, soľ, 1,5% zmes sambal (paradajkový granulát, čili papričky), štartér, mikrobiálne syridlo, farbivo: E160b(ii) - annatto), konzervant: E251 - dusičnan sodný.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1620kJ/386kcal, tuky 33,4g (z toho nasýtené mastné kyseliny 24g), sacharidy 0,25g (z toho cukry 0g), bielkoviny 22,2g, soľ 2g.
Udržujte v suchu a chlade. Vyrobené v Holandsku.
Zloženie: pasterizované kravské mlieko, soľ, 1,5% zmes sambal (paradajkový granulát, čili papričky), štartér, mikrobiálne syridlo, farbivo: E160b(ii) - annatto), konzervant: E251 - dusičnan sodný.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1620kJ/386kcal, tuky 33,4g (z toho nasýtené mastné kyseliny 24g), sacharidy 0,25g (z toho cukry 0g), bielkoviny 22,2g, soľ 2g.
Udržujte v suchu a chlade. Vyrobené v Holandsku.
10
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Holandsko
- Úprava
- Pasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Doba zrenia
- 6 týždňov
- Tuk
- 50%
- Prísady
- Chili