Výrazný, pikantný dip vhodný na kombináciu s robustnými, silnými syrmi. Obľúbený je s Parmigiano Reggiano, ak sa podáva ako dezertný syr, alebo aj ako príloha k nápojom. Výborný je aj so starším Comté alebo Manchego.
Zloženie: cukor, jablkový sirup, 16% balzamikový ocot (siričitany), horčičné semienko, ocot, voda, soľ, 0,15% škorica, koreniny, bylinky, prírodné arómy.
Alergény: horčica, siričitany.
Nutričné informácie na 100g: energia 1090kJ/260kcal, tuky 1,3g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1g), sacharidy 60,5g (z toho cukry 57,4g), bielkoviny 1,7g, soľ 0,44g.
Skladujte v suchu a chlade, po otvorení skladujte v chlade. Vyrobené v Španielsku.
Objem: 190ml