Extra vyzretá verzia klasického Appenzelleru, ktorý pochádza zo švajčiarskej horskej oblasti Appenzell a má vyše 700-ročnú tradíciu. Počas zrenia, ktoré trvá minimálne 6 mesiacov, sa na omývanie syra používa unikátny bylinkovo-soľný nálev s tajnou receptúrou, ktorý dodáva syru jedinečnú robustnú chuť s ovocnými tónmi a špecifickou pikantnou chuť, ktorá sa zrením zintenzívňuje. Pri jeho výrobe sa používa čerstvé surové mlieko od kráv, ktoré sa pasú na prísne vymedzených horských pastvinách. Vychutnáte si ho na syrovom tanieri aj ako fondue.
Halloumi Cypriota PDO 250 g
Halloumi je jedinečný syr z Cypru, ktorý je ideálny na grilovanie. Keďže sa syr nerozteká, ale vo vnútri zmäkne, je ideálnou náhradou mäsa.
Halloumi je jedinečný syr z Cypru, ktorý je ideálny na grilovanie. Keďže sa syr nerozteká, ale vo vnútri zmäkne, je ideálnou náhradou mäsa.
Zloženie: 76% pasterizované kravské mlieko, 20% zmes ovčieho a kozieho mlieka, soľ, mäta, vegetariánske syridlo. Obsah tuku v sušine min. 43%.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100 g: energia 1328kJ/320kcal, tuky 24,6 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 14,7 g), sacharidy 2,3 g (z toho cukry 2,3 g), bielkoviny 22,3 g, soľ 2,2 g.
Distribútor: Grater s.r.o., Špitálska 53, 811 01 Bratislava. Vyrobené na Cypre.
Skladujte v suchu a chlade (pri +2°C až +8°C), po otvorení spotrebujte do 3 dní. Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale. Hmotnosť: 250g
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Cyprus
- Úprava
- Pasterizovaný
- Tuk
- 43%
- Prísady
- Mäta