Stelvio Stilfser, to je intenzívna a elegantná chuť pochádzajúca z Južného Tirolska. V roku 2007 ako prvý a jediný syr z tejto oblasti získal označenie CHOP (chránené označenie pôvodu), čo mu zaručuje čistú kvalitu, autenticitu a historické spojenie s miestom svojho pôvodu. Stilfser je typický horský syr z mlieka pochádzajúceho z alpských fariem a vyrábajú ho juhotirolská mliekareň Mila/Latte Montagna Alto Adige a mliekareň Burgeis/Burgusio. Čerstvé mlieko používané na jeho výrobu sa denne zbiera z 350 alpských fariem, z nich 97 % sa nachádza v nadmorskej výške viac ako 1 000 metrov, a veľmi rýchlo sa spracováva.
Passendale Classic
Passchendaele je známy belgický syr, ktorý vám obzvlášť bude chutiť na chlebe. Vyznačuje sa malými dierkamii a maslovou, jemne orieškovou chuťou.
Passchendaele je známy belgický syr, ktorý vám obzvlášť bude chutiť na chlebe. Vyznačuje sa malými dierkamii a maslovou, jemne orieškovou chuťou.
Zloženie: pasterizované kravské MLIEKO, soľ, štartér, mikrobiálne syridlo, farbivo: E160b(ii) - annatto. Obsah tuku v sušine min. 50%.
Alergény: MLIEKO/MLIEČNE PRODUKTY, LAKTÓZA.
Nutričné informácie na 100g: energia 1447kJ/349kcal, tuky 29g (z toho nasýtené mastné kyseliny 20g), sacharidy 0g (z toho cukry 0g), bielkoviny 22g, soľ 1,5g.
Skladujte v suchu a chlade.
Vyrobené v Belgicku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Belgicko
- Úprava
- Pasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Tuk
- 50%