Košík

Horčica s ananásom 45 ml

2,30 €
S DPH

Horčicový dip s tropickým ovocím, ktorý dodáva prekvapivý šmrnc rôznym druhom syrov. Výborne sa hodí napríklad k čerstvým syrom, syrom typu chèvre alebo syrom s bielou kôrkou s jemným charakterom, ktoré nechajú vyniknúť nevídanú chuť tohoto dipu.

Množstvo

Horčicový dip s tropickým ovocím, ktorý dodáva prekvapivý šmrnc rôznym druhom syrov. Výborne sa hodí napríklad k čerstvým syrom, syrom typu chèvre alebo syrom s bielou kôrkou s jemným charakterom, ktoré nechajú vyniknúť nevídanú chuť tohoto dipu.

Zloženie: cukor, 29% ananás, ocot, horčičné semienko, papája, voda, prírodné arómy, kyselina citrónová, soľ, farbivo: kurkumín, koreniny, bylinky. 

Alergény: horčica.

Nutričné informácie na 100g: energia 1038kJ/245kcal, tuky 1,3g (z toho nasýtené 0,1g), sacharidy 57g (z toho cukry 55,7g), bielkoviny 1,2g, soľ 0,15g. 

Dátum min. trvanlivosti - na obale.

Udržujte v suchu a chlade. Vyrobené v Holandsku. 

Objem: 45 ml

1612

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Dostupnosť: Vypredané

Tento výnimočný remeselný kúsok je príjemnou súhrou pikantného charakteru syra s modrou plesňou a jemných, ovocných chutí talianskeho dezertného vína Raboso Passito (IGT) (počas zrenia sa ním omýva kôrka) a sušených brusníc, ktorými je pokrytý na povrchu. 

Blu ’61 je klenot medzi syrmi, ktorý vytvoril Antonio Carpenedo ako symbol lásky - inšpiráciou mu bolo jeho 50-ročné manželstvo s manželkou Giuseppinou a získal viacero medailí a prestížnych ocenení na svetových súťažiach syrov. Antonio spolu so svojimi dvoma synmi vedie spoločnosť La Casearii Carpenedo, ktorá sídli v provincii Treviso a venuje sa výrobe výnimočných syrov. 

Dostupnosť: Vypredané

Valrhona je svetoznáma čokoládovňa založená v roku 1922 vo Francúzsku, ktorá vyrába čokoládové produkty Grand Cru, teda najvyššej kvality. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam si vyberá tie najlepšie kakaové plantáže, aby vytvorila svoje jedinečné zmesi a dokonale vyladila chute pre milovníkov výnimočných čokolád.

Objavte Jivaru, mliečnu čokoládu s charakterom, ktorý vás možno naozaj prekvapí. So 40 %-ným obsahom kakaa zvádza svojou výraznou, krémovou chuťou s tónmi vanilky a sladu v závere. Doplnená lahodnými karamelizovanými pekanovými orechmi. Spojenie, ktoré stojí za ochutnanie!

Ossau Iraty AOP

4,40 €
Dostupnosť: 1000 Na sklade
Tento polotvrdý syr z Pyrenejí má škvrnitú kôrku vo farbe sena. Jeho aróma je prekvapivo maslovitá a sladkastá. Ako syr starne, jeho krémová textúra začína tuhnúť a začínajú sa objavovať kryštály vápnika. Chuť má tiež tendenciu byť pikantnejšia. Ossau-Iraty je v Európe chránený známkou AOP (CHOP). Je to vlastne len druhý syr z ovčieho mlieka, ktorý nesie túto známku, po slávnom Roqueforte. Tento syr sa preto môže vyrábať iba vo francúzskych regiónoch Pays Basque a Béarn s použitím miestneho mlieka. Je to lisovaný tepelne neupravený syr z pasterizovaného plnotučného ovčieho mlieka.
Dostupnosť: Vypredané

Tento vláčny bezlepkový koláčik je úplne bez múky a je jednoducho neodolateľný vďaka lahodnej, vzdušnej konzistencii a výnimočnej chuti. Vďaka svojmu zloženiu je vhodný aj pre rôzne diéty. Jeho jedinečné balenie zaručuje dlhú trvanlivosť, takže si ho môžete kedykoľvek vychutnať buď samotný, alebo s coulis, sorbetom či ovocným šalátom. Na prípravu netreba už nič... Hneď po vybratí z krabice je pripravený na zjedenie. Či už ako dezert alebo ako popoludňajšie občerstvenie, navyše môžete sa rozdeliť aj s priateľmi! Veľkou výhodou je praktické balenie - táto dobrota je zabalená v hliníkovom obale, čo znamená, že si ju môžete vziať kamkoľvek chcete a zároveň sú zachované všetky chute a jemnosť tejto pochúťky na dlhý čas!

Manchego DOP 3 mes

3,90 €
Dostupnosť: 1000 Na sklade

Jeden z najznámejších a najexportovanejších ovčích syrov v Španielsku. Manchego je polotvrdý syr vyrobený z mlieka oviec plemena «Manchega», ktoré pochádzajú z oblasti Castille-La Manche. Keď je mladý, jeho konzistencia je pružná; dozrievaním sa stáva kompaktnejším, pevnejším a drobivejším. Čím dlhšie zreje, tým je jeho chuť pikantnejšia. Stredne vyzretý syr je krémový, mäkší, chuť je jemna bez akýchkoľvek pikantných tonov. V Španielsku sa syr zvyčajne podáva s dulovým želé, čo do určitej miery zmierňuje jeho intenzitu a ostrosť.

Dostupnosť: Vypredané
Farma, kde sa pestujú mandle Almondeli Marconas, je malá rodinná prevádzka, nachádzajúca sa medzi Alicante a Murciou v Španielsku. Podnebie je tu v lete veľmi horúce a v zime suché - táto klíma je ideálna na vytvorenie krásnej maslovej, chrumkavej a sladkej dužiny mandlí Marcona. Orechy sa vyprážajú v slnečnicovom oleji a hojne sa posypú morskou soľou.
Dostupnosť: Vypredané

Fourme d’Ambert (modrá škvrna) je francúzsky syr s modrou plesňou syr, ktorý sa vyrába v horskom prostredí regiónu Auvergne-Rhônes-Alpes v nadmorskej výške 600 až 1600 m. História výroby Fourme d’Ambert v regióne Haut-Forez nepochybne siaha až do stredoveku. Toto bujné prostredie a miestna biodiverzita dodávajú syru jeho jemnú, nezameniteľnú chuť a vôňu, čím si zaslúžil aj chránené označenie pôvodu. Mlieko, z ktorého sa tento syr vyrába, pochádza od kráv pasených minimálne 150 dní v roku na pastvinách a počas zimy kŕmených krmivami výlučne z oblasti označenia.

Rheense Rooie

2,70 €
Dostupnosť: Vypredané

Syr z údolia Gelderse od výrobcov syrov z Meester Affineurs, ktorí sa zameriavajú na rafinované a zrejúce syry z minimálne upraveného mlieka navrhnuté tak, aby boli autentické, s prírodnou kôrkou, čomu napomáha použitie jedinečných zrejúcich kultúr. Čo sa týka plemien dobytka, preferujú mlieko od staroholandských plemien ako sú Blaarkop, Jersey, Maas-Rijn-IJssel, Montbeliarde alebo Lakenvelder. Veria, že každé plemeno dobytka je jedinečné a produkuje jedinečné mlieko a svoje syry preto vyrábajú čo najčistejšie, bez prísad. Pri výrobe sa do syra nepridáva žiadna soľ. Počas procesu zrenia sa kôrka „omýva“ soľankou z pramenitej vody s morskou soľou a zmesou bylín, výsledkom čoho je jedinečná chuť Rheense Rooie. Chuť je plná krémová a mierne pikantná.

Dostupnosť: 1000 Na sklade

Tento koláč vyrobený v Španielsku zo sušených datlí a vlašských orechov je dokonalým základom alebo prílohou k rôznym druhom syrov, od tvrdých, pikantných syrov až po syry s modrou plesňou a mäkké syry s omývanou kôrou. Vďaka vysokému obsahu vlákniny, vápnika a draslíka a nízkemu obsahu nasýtených tukov je táto pochúťka potravinou s vysokou nutričnou hodnotou, vhodná aj pre ľudí, ktorí dbajú na dodržiavanie zdravej výživy. Ocenia ho aj priaznivci rastlinných produktov a ľudia s intoleranciou na lepok. Sladké a zdravé zároveň - neobvyklá kombinácia.

Dostupnosť: Vypredané

Tento koláč vyrobený v Španielsku zo sušených fíg a mandlí je dokonalým základom alebo prílohou k rôznym druhom syrov, od tvrdých, pikantných syrov až po syry s modrou plesňou a mäkké syry s omývanou kôrou. Vďaka vysokému obsahu vlákniny, vápnika a draslíka a nízkemu obsahu nasýtených tukov je táto pochúťka potravinou s vysokou nutričnou hodnotou, vhodná aj pre ľudí, ktorí dbajú na dodržiavanie zdravej výživy. Ocenia ho aj priaznivci rastlinných produktov a ľudia s intoleranciou na lepok. Sladké a zdravé zároveň - neobvyklá kombinácia.

Dostupnosť: Vypredané

Názov tohto belgickeho syra pochádza z miestnej legendy o škriatkoch, ktorí vraj kedysi žili neďaleko mesta Liège v jaskyniach, kde strážili svoje poklady. Ide o chutný dezertný syr s jedlou červenkastou kôrkou a výrazne aromatickým charakterom. Cítiť z neho vôňu húb a podrastu. Jeho aromatická, lahodná chuť a krémová textúra sa Vám rozplynie na jazyku. Vychutnajte si ho na syrovej doske alebo na krajci sedliackeho chleba spolu s čerstvým ovocím či vlašskými alebo lieskovými orechmi. Jeho chuť si najviac vychutnáte pri izbovej teplote, popíjať k nemu môžete červené vínko s plnou chuťou či tmavé pivo.

Dostupnosť: Vypredané

Provensálska jahňacia terina je starostlivo pripravená renomovaným majstrom vo výrobe mäsových špecialít - spoločnosťou Roger Vidal. Tento lahodný remeselný výrobok, ktorý v sebe spája sladkosť jahňacieho mäsa s autentickou chuťou Provensálska, je pozvánkou na cestu nezabudnuteľných chuťových zážitkov, predovšetkým pre milovníkov provensálskej kuchyne. Pri jej výrobe boli použité prvotriedne suroviny a je bez pridaných konzervantov a umelých farbív.

Abondance PDO

3,90 €
Dostupnosť: Vypredané

Rafinovaný horský syr z francúzskeho savojska, ktorý má nesmierne všestranné využitie. jeho chuť je príjemne jemná a bohatá na nuansy sena a lieskových orieškov.

Dostupnosť: Vypredané

Saint Julien Fourre Noix je tavený syr ochutený mletými orechmi, preto má jemnú sladkú chuť s veľmi príjemným charakterom, čo z neho robí obľúbený dezertný syr.

Dostupnosť: Vypredané

Extra vyzretá verzia klasického Appenzelleru, ktorý pochádza zo švajčiarskej horskej oblasti Appenzell a má vyše 700-ročnú tradíciu. Počas zrenia, ktoré trvá minimálne 6 mesiacov, sa na omývanie syra používa unikátny bylinkovo-soľný nálev s tajnou receptúrou, ktorý dodáva syru jedinečnú robustnú chuť s ovocnými tónmi a špecifickou pikantnou chuť, ktorá sa zrením zintenzívňuje. Pri jeho výrobe sa používa čerstvé surové mlieko od kráv, ktoré sa pasú na prísne vymedzených horských pastvinách. Vychutnáte si ho na syrovom tanieri aj ako fondue.

Dostupnosť: Vypredané

Syr vytvorila renomovaná spoločnosť Fromagerie Germain so sídlom v Chalancey vo Francúzsku. Tento rafinovaný, zrejúci syr s rozkvitnutou bielou kôrkou je vyrobený z kravského mlieka, obohatený o smotanu, čím nadobúda mimoriadne mäkký stred s jemnou maslovou textúrou. Jeho čistý, jemný, krémový charakter je pre neho typický. Vynikne na syrovom tanieri, hodí sa aj na prípravu mnohých receptov studenej aj teplej kuchyne.

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Podrobnosti nájdete tu.